FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
22 juni

111 plekken

111 plekken
111 plekken in Den Haag die je gezien moet hebben
Boekpresentatie
Donderdag 22 juni 2017 19:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdagavond 22 juni presenteert Tal Maes om 19:00 uur haar Haagse boek bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Zij zal vertellen over de totstandkoming van het boek 111 plekken in Den Haag die je moet hebben gezien en aansluitend zal zij signeren.

Over 111 plekken in Den Haag
Wandel door het verborgen park Sorghvliet waar Jacob Cats zijn Catshuis liet bouwen of fiets door de duinen langs bunkers uit de Atlantikwall. Laat je rondleiden op de Scheveningse visafslag of door de tuinen van het Vredespaleis bewonder de gipsotheek in het museum Beelden aan Zee. Ga strandjutten in Kijkduin of ga surfen in Scheveningen. Ervaar de grachten van Den Haag vanuit een kajak. Relax met echt Haags bier in een oude loods of met muntthee in de hammam. Deze gids wijst de weg naar 111 bijzondere en onvermoede plekken. Met de beste tips: de hofstad op haar veelzijdigst.

Over Tal Maes
Tal Maes is schrijver en fotograaf. Ze maakt vooral kookboeken en schrijft recepten voor onder andere Elle Eten waarin ze ook een column heeft. Maar steden, reizen en wandelen zijn voor haar zeker net zo belangrijk als koken. Ze werkte mee aan diverse wandelgidsen voor Natuurmonumenten, schreef een gids over Venetië en Den Haag (100% Venetië en 100% Den Haag) en maakte in opdracht van tijdschriften verschillende reisreportages. Ze woont al haar halve leven in Den Haag. Ze gaat nooit zonder camera de deur uit en is altijd op zoek naar de beste en meest bijzondere adressen in die mooie stad achter de duinen.

Den Haag Groene stad achter de duinen
* Stad van vrede en recht, maar ook hofstad en regeringsstad
* Stad van grote namen, maar ook van kleine ondernemers
* Stad aan zee, maar ook stad met bossen, parken en grachten

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...