FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
30 september

Aangenaam Klassiek

Aangenaam Klassiek
Aangenaam Klassiek Live bij Velvet
Zaterdag 30 september 2017
11:00 uur Pauline Oostenrijk
13:00 uur Arthur Japin
16:00 uur Harriet Krijgh
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 30 september is het Aangenaam Klassiek dag! Om 11:00 uur presenteert hoboïste Pauline Oostenrijk haar nieuwe cd en om 16:00 uur is de Nederlandse celliste Harriet Krijgh te gast.

11:00 uur: Pauline Oostenrijk
Ter gelegenheid van de jaarlijkse Aangenaam Klassiek campagne presenteren Pauline Oostenrijk en Enno Voorhorst hun nieuwe cd met werken voor hobo en gitaar. De cd is onderdeel van Aangenaam Klassiek en tijdelijk voordelig geprijsd. Sinds 1995 is Pauline Oostenrijk als solo-hoboïste verbonden aan het Residentie Orkest. Van haar activiteiten als soliste en kamermusicus getuigen een aanzienlijk aantal cd-opnames.

13:00 uur: Arthur Japin
Naar aanleiding van zijn nieuwe roman Kolja geeft hij een lezing en aansluitend signeert hij.

16:00 uur: Harriet Krijgh
Naar aanleiding van de cd die ze samenstelde voor Aangenaam Klassiek geeft zij een kort optreden. Harriet selecteerde acht gedichten bij haar muziekstukken van de cd, die de consument bij aanschaf van de 2-cd-box Aangenaam Klassiek cadeau krijgt. “Het is een persoonlijk geschenk geworden”, zegt de celliste. “Ik heb gedichten en stukken gekozen die mij na aan het hart liggen. Met mijn bijdrage aan Aangenaam Klassiek hoop ik veel en met name jonge mensen enthousiast te maken voor de klassieke muziek.”

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...