stringhttps://www.paagman.nl:443/abdelkader-benali
Abdelkader Benali | 2 november 2019 bij Paagman
FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Archief
2 november - Centrum (Den Haag)

Abdelkader Benali

Abdelkader Benali
Abdelkader Benali
Interview door Mira Feticu
Zaterdag 2 november 2019 15:00 uur
LET OP! GEWIJZIGDE TIJD
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op zaterdag 2 november is Abdelkader Benali om 15:00 uur (LET OP! GEWIJZIGDE TIJD) te gast bij Paagman, vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag). Hij zal naar aanleiding van zijn boek De weekendmiljonair geïnterviewd worden door Mira Feticu. Aansluitend zal hij signeren. 

De weekendmiljonair
De ouders van Osama zijn nieuwkomers in het Rotterdam van midden jaren tachtig. Hun leven wordt op z’n kop gezet als de flamboyante buurvrouw Loes aanbelt met een aanbod dat ze niet kunnen weigeren. Osama is meteen gefascineerd door de eigenzinnige vrouw. Hoewel zijn moeder in eerste instantie gemengde gevoelens heeft bij haar bemoeienissen in hun huishouden, groeit er een hechte vriendschap. Osama’s vader droomt van rijkdom en terugkeer naar het land van de Atlas. Samen met zijn zoon rijdt hij stad en land af in een Ford Transit om afgedankte meubels op te halen en door te verkopen. Door de voorruit van de bestelbus ontdekken zij een nieuwe wereld. In een omgeving waarin ambitie en inburgering met elkaar botsen, probeert de jonge Osama zijn weg te vinden. 

Abdelkader Benali
Abdelkader Benali (1975) is een Marokkaans-Nederlandse schrijver en tv-presentator. Bruiloft aan zee is zijn bejubelde en bekroonde debuut uit 1996.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...