FRED (Den Haag): Open tot 20:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur

Agenda & nieuws

Agenda
Archief
Agenda
Nieuws
 • Nieuwe winkel Nieuwe winkel

  Openings...zin

  > Lees verder
 • Sluiting postbussen Sluiting postbussen

  De postbussen aan de Frederik Hendriklaan zullen per 1 oktober 2020 sluiten. Vanaf 01-10-2020 is de postbuslocatie PakPunt aan de Tripstraat 325, 2571 DK Den Haag.

  Postbussen bij Paagman > Lees verder
 • Coronavirus bij evenementen Coronavirus bij evenementen

  Vanwege de aangescherpte maatregelen kunnen wij momenteel geen interviews, boekpresentaties en lezingen met publiek organiseren. Wij zullen geen evenementen organiseren, alleen signeersessies. Daarnaast zullen we auteurs uitnodigen boeken persoonlijk te signeren voor onze klanten. Welke boeken persoonlijk gesigneerd beschikbaar zijn ziet u hier!

  Coronamaatregelen bij onze evenementen > Lees verder
 • Ut Groen-Geile Boekie reserveren Ut Groen-Geile Boekie reserveren

  Den Haag, stad van ziektes. We gaan ze hier niet allemaal opdreunen, maar de pleuris, de cholera, de tering… allen hebben ze hun roots in de Hofstad. Maar nu is er corona, of zoals we in Den Haag zeggen en schrijven: ‘kerauna’. Half september zal dan ook Ut Groen-Geile Boekie, de Kerauna-edisie verschijnen.

  RESERVEER NU > Lees verder

 • English Bookshop > Lees verder

 • Speciaal voor u gesigneerd!
  Speciaal voor u gesigneerd! > Lees verder

 • Paagman heeft per 1 januari 2019 de leveringen en diensten van Jan Schuurman Kantoorvakhandel overgenomen

  Paagman heeft per 1 januari de leveringen en diensten van Jan Schuurman Kantoorvakhandel overgenomen > Lees verder
 • 14 april Paagman Delft 14 april Paagman Delft

  Sinds afgelopen 1 januari is Boekhandel Huyser, Choorstraat 1 Delft overgenomen door Paagman. Inmiddels is het moment aangebroken om daar meer bekendheid aan te geven, onder meer door de naam van de winkel te veranderen. De dag waarop een ode wordt gebracht aan de zelfstandige boekhandel is daarvoor het uitgelezen moment: Bookstore Day op 14 april!

  Paagman Delft > Lees verder
 • Het Paagman Privilege Programma Het Paagman Privilege Programma

  Met het privilege-programma willen wij u graag belonen voor uw loyaliteit aan Paagman. U ontvangt talloze voordelen en kunt fikse kortingen opbouwen. Ongeacht hoe u deze aankopen doet; in de winkels van Paagman of online via paagman.nl. Wanneer u al een account heeft via paagman.nl, doet u automatisch mee aan het Paagman Privilege programma. Deelname kost u niets, lees voor meer informatie de voorwaarden op paagman.nl/privilege.

  Paagman Privilege > Lees verder

 • Chat > Lees verder

 • Vanaf 1 juni is het Kicking Horse Café weer geopend voor tafelgasten! Vanaf 7 augustus is het weer verplicht om een tafel te reserveren voor uw bezoek. U kunt hier een tafel reserveren. Op deze pagina vindt u de veelgestelde vragen over uw bezoek aan ons Kicking Horse Café in tijden van corona. Bekijk hier ons hygiëneprotocol.
  FAQ Kicking Horse Café > Lees verder
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...