FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur

Agenda & nieuws

Archief
Agenda
 • 6 juni - De stikstoffuik 6 juni - De stikstoffuik

  Op dinsdag 6 juni is Arnout Jaspers om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal naar aanleiding van zijn boek De stikstoffuik een lezing geven. Aansluitend zal hij signeren.

  Arnout Jaspers - De stikstoffuik di 06 jun > Lees verder en aanmelden
 • 7 juni - Kicking Horse Kinderkookcafé 7 juni - Kicking Horse Kinderkookcafé

  Iedere eerste woensdag van de maand vindt bij Paagman het Kicking Horse Kinderkookcafé plaats. Kinderen vanaf 5 jaar leren koken, onder begeleiding van medewerkers van het Kicking Horse Café.

  Kinderkookcafé wo 07 jun > Lees verder en aanmelden
 • 10 juni - Ilja Leonard Pfeijffer 10 juni - Ilja Leonard Pfeijffer

  Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

  Op zaterdag 10 juni is Ilja Leonard Pfeijffer om 11:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal naar aanleiding van zijn boek Alkibiades geïnterviewd worden door NRC-recensent Toef Jaeger. Aansluitend zal hij signeren.

  Ilja Leonard Pfeijffer za 10 jun > Lees verder en aanmelden
 • 11 juni - Frits van Oostrom 11 juni - Frits van Oostrom

  Op zondag 11 juni is Frits van Oostrom om 15:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Delft (Choorstraat 1, Delft). Hij zal naar aanleiding van zijn boek De Reynaert een lezing geven. Aansluitend zal hij signeren.

  Frits van Oostrom zo 11 jun > Lees verder en aanmelden

 • Karin Slaughter Pop-upstore ma 12 jun > Lees verder en aanmelden
 • 12 juni - Karin Slaughter 12 juni - Karin Slaughter

  Op maandag 12 juni is Karin Slaughter om 14:00 uur te gast voor een exclusief VIP-event als opening van de Karin Slaughter Pop-upstore in vestiging Paagman The Mall of The Netherlands. Zij zal worden geïnterviewd door thriller recensent Gijs Korevaar.

  Dit is het eerste event tijdens de Karin Slaughter-tour en je krijgt dus als eerste alles van de Queen of Crime te horen over Na die nacht, haar nieuwste boek. Je krijgt de kans om in een intieme setting (max. 50 personen) Karin Slaughter te ontmoeten en uiteraard al je boeken te laten signeren. Er zullen exclusieve Karin Slaughter items verkocht worden die alleen in de pop-up store verkrijgbaar zijn. Let op, hiervoor geldt op=op!

  Karin Slaughter ma 12 jun > Lees verder en aanmelden
 • 14 juni - Wouter van Wingerden 14 juni - Wouter van Wingerden

  Op woensdag 14 juni is Wouter van Wingerden om 16:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag). Hij zal zijn boek Weg met slechte teksten! presenteren. Aansluitend zal hij signeren.

  Weg met slechte teksten! wo 14 jun > Lees verder en aanmelden
 • 17 juni - Karin Slaughter 17 juni - Karin Slaughter

  Wauw! Karin Slaughter komt naar de Mall of the Netherlands! Op zaterdag 17 juni is Karin Slaughter om 15:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Mall (Mall of the Netherlands, Leidschendam) voor een meet & greet en om haar boek Na die nacht te signeren. Kom jij ook?

  Karin Slaughter za 17 jun > Lees verder en aanmelden
 • 27 juni - Bart Chabot 27 juni - Bart Chabot

  Op dinsdag 27 juni is Bart Chabot om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal zijn roman Engelenhaar presenteren en geïnterviewd worden door een mystery guest. Aansluitend zal hij signeren.

  Bart Chabot di 27 jun > Lees verder en aanmelden
Nieuws

 • Speciaal voor u gesigneerd!
  Speciaal voor u gesigneerd! > Lees verder

 • Paagman Privilege-pas vergeten?
  Pas vergeten? > Lees verder
 • 4 februari - YA Turning Pages 4 februari - YA Turning Pages

  95% VAN DE KAARTEN VERKOCHT! KOOP NU JOUW TICKET VOOR AANVANG 19:00 UUR

  Time to turn the page! Op zaterdag 4 februari halen we #BookTok opnieuw naar Paagman vestiging Westfield Mall of the Netherlands. Op deze exclusieve avond - gesloten voor andere klanten dus een hele winkel voor jullie alleen yesss! - ontmoet je YA-auteurs, de Paagman Pageturners en kan je winkelen met leuke kortingen. Daarnaast is het dé perfecte plek om je eigen BookTok-content te maken. In deze tweede editie is het thema TURNING PINK! Kom dus in je mooiste roze outfit.

  Turning Pages > Lees verder
 • Fortuna's kinderen van Annejet van der Zijl is verkozen tot beste boek van 2021 door Paagman! Fortuna's kinderen van Annejet van der Zijl is verkozen tot beste boek van 2021 door Paagman!
  Paagman Kiest > Lees verder
 • Overname Boekhandel Verkaaik Overname Boekhandel Verkaaik

  Boekhandel Paagman uit Den Haag neemt per 1 april 2022 Boekhandel Verkaaik te Gouda over. Afgelopen weken is hierover overeenstemming bereikt. Boekhandel Verkaaik zal na overname in eerste instantie met behoud van haar eigen naam en met de bestaande medewerkers verder gaan. De komende tijd wordt gewerkt aan de integratie van de organisaties en processen.

  Paagman neemt Boekhandel Verkaaik over > Lees verder

 • Paagman CadeauCard om op te sturen!
  > Lees verder
 • Oproep van schrijvers aan Mark Rutte
Oproep van schrijvers aan Mark Rutte

  Ruim 100 schrijvers sturen vandaag een brief aan Minister-President Mark Rutte. In deze brief een krachtig pleidooi voor het op z'n minst toestaan van een loket voor de momenteel gesloten boekhandels. Lees hier de brief

  Noodkreet van auteurs > Lees verder
 • Nieuwe winkel Nieuwe winkel

  Paagman vestiging Mall of the Netherlands

  > Lees verder
 • Sluiting postbussen Sluiting postbussen

  De postbussen aan de Frederik Hendriklaan zullen per 1 oktober 2020 sluiten. Vanaf 01-10-2020 is de postbuslocatie PakPunt aan de Tripstraat 325, 2571 DK Den Haag.

  Postbussen bij Paagman > Lees verder
 • Coronavirus bij evenementen Coronavirus bij evenementen

  Evenementen kunnen weer steeds meer in hun normale vorm plaatsvinden! Tot 18 februari met een coronatoegangsbewijs, vaste zitplaats en een minimale onderlinge afstand van 1,5 meter. Vanaf 18 februari met coronatoegangsbewijs en zonder vaste zitplaats en 1,5 meter afstand. Vanaf 25 februari zonder coronatoegangsbewijs, vaste zitplaats en een minimale onderlinge afstand van 1,5 meter. In onze winkels geldt tot 25 februari een mondkapjesverplichting. Veel van onze evenementen zijn ook via Facebook Live te volgen. Daarnaast organiseren we signeeracties met auteurs, zie hier ons actuele aanbod.

  Coronamaatregelen bij onze evenementen > Lees verder
 • Klantenservice bereikbaar via Whatsapp Klantenservice bereikbaar via Whatsapp
  WhatsApp > Lees verder
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...