FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur

Agenda & nieuws

Archief
Agenda
 • 19 juni Marry de Gaay Fortman 19 juni Marry de Gaay Fortman

  Dinsdag 19 juni 2018 is topadvocaat Marry de Gaay Fortman om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217 Den Haag. Zij zal worden geïnterviewd door Maarten Dessing naar aanleiding van haar boek Verdrink geen dooie eend. Aansluitend zal zij signeren. 

  Marry de Gaay Fortman di 19 jun > Lees verder en aanmelden
 • 21 juni Ik vrouw van jou 21 juni Ik vrouw van jou

  Donderdag 21 juni 2018 is Inez van Leeuwen om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Centrum, Lange Poten 41 Den Haag. Zij zal haar dichtbundel Ik wou dat ik zo zwemmen kon presenteren. Aansluitend zal zij signeren.  

  Inez van Leeuwen do 21 jun > Lees verder en aanmelden
 • 23 juni Ik vrouw van jou 23 juni Ik vrouw van jou

  Zaterdag 23 juni 2018 zijn 'Ik vrouw van jou'youtubers Joyce en Scarlet, om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Centrum, Lange Poten 41 Den Haag. Zij zullen een meet & greet houden met hun fans naar aanleiding van hun zojuist verschenen boek Ik vrouw van jou en uiteraard zullen zij signeren. 

  Ik vrouw van jou za 23 jun > Lees verder en aanmelden
 • 23 juni Jean-Marc van Tol 23 juni Jean-Marc van Tol

  Zaterdag 23 juni 2018 is Jean-Marc van Tol om 15:00 uur te gast bij Paagman vestiging Delft, Choorstraat 1. Hij zal een lezing geven over zijn boek Musch, het eerste deel van zijn nieuwe trilogie over Johan de Witt. Aansluitend zal hij signeren.

  Jean-Marc van Tol za 23 jun > Lees verder en aanmelden
 • 25 juni AFTER’S COOL 25 juni AFTER’S COOL

  Maandag 25 juni is Ingrid van Essen te gast bij Paagman Centrum, Lange Poten 41, Den Haag. Zij zal een interactieve lezing verzorgen n.a.v. haar boek Schoolmania. Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met AFTER’S COOL. 

  AFTER’S COOL ma 25 jun > Lees verder en aanmelden
 • 29 juni Fred van Leer tijdens ShoppingNight 29 juni Fred van Leer tijdens ShoppingNight

  Vrijdag 29 juni is het weer ShoppingNight in de binnenstad van Den Haag. Om 19:00 uur is stylist Fred van Leer te gast bij Paagman vestiging centrum Lange Poten 41 voor een meet & greet. Daarnaast deelt Paagman gedurende de ShoppingNight ook mocktails uit in de coffee & tea bar op de eerste verdieping. 

  Fred van Leer vr 29 jun > Lees verder en aanmelden
 • 30 juni Ben Tiggelaar 30 juni Ben Tiggelaar

  Zaterdag 30 juni 2018 is Ben Tiggelaar om 13:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217 Den Haag. Hij geeft naar aanleiding van zijn nieuwe boek De Ladder een lezing en uiteraard is er ruimte voor vragen. Aansluitend zal hij signeren. 

  Ben Tiggelaar za 30 jun > Lees verder en aanmelden
 • 30 juni en 1 juli Bijspijker dagen 30 juni en 1 juli Bijspijker dagen

  Kinderen die in de vakantie veel lezen en sommetjes maken, blijven op niveau terwijl het niveau bij kinderen die dit niet doen achteruit gaat. Soms wel 2 AVI-niveaus in lezen! 94% van de leerkrachten op de basisschool ziet een terugval bij kinderen na de zomervakantie. 

  Voorlichtingsdagen za 30 jun > Lees verder en aanmelden
Nieuws
 • Binnenkort geheel vernieuwd Kicking Horse Café Binnenkort geheel vernieuwd Kicking Horse Café

  Spannend nieuws! Op 14 mei zijn wij begonnen met de verbouwing van ons Kicking Horse Café op de Frederik Hendriklaan 217. Vanaf half augustus komen wij terug met een volledig verbouwd en vernieuwd café, waar u weer terecht kunt voor een lekkere kop koffie, broodje of een avondmaaltijd. Dit uiteraard met de kwaliteit die u van ons gewend bent, maar met een nieuwe, frisse insteek.

  Verbouwing > Lees verder
 • 14 april Paagman Delft 14 april Paagman Delft

  Sinds afgelopen 1 januari is Boekhandel Huyser, Choorstraat 1 Delft overgenomen door Paagman. Inmiddels is het moment aangebroken om daar meer bekendheid aan te geven, onder meer door de naam van de winkel te veranderen. De dag waarop een ode wordt gebracht aan de zelfstandige boekhandel is daarvoor het uitgelezen moment: Bookstore Day op 14 april!

  Paagman Delft > Lees verder
 • 1 november: Paagman neemt Boekhandel Huyser per 1 januari 2018 over 1 november: Paagman neemt Boekhandel Huyser per 1 januari 2018 over

  Paagman uit Den Haag neemt per 1 januari 2018 Boekhandel Huyser te Delft over. Afgelopen weken is hierover overeenstemming bereikt. Directeur Fabian Paagman: “We barsten van de energie om de onderscheidende dienstverlening van Paagman ook in Delft de komende tijd te gaan introduceren.”.

  PAAGMAN NEEMT BOEKHANDEL HUYSER OVER > Lees verder
 • avondmaaltijden in ons Kicking Horse Café avondmaaltijden in ons Kicking Horse Café

  Wij gaan verbouwen. Binnenkort ben u van harte welkom in ons geheel vernieuwde Kicking Horse café!

  Avondmaaltijden > Lees verder

 • AMSTERDAM, 18 mei 2017 – Op het Cushman & Wakefield Retail Event of the Year 2017, dat vandaag plaatsvond in B.Amsterdam, ontvingen Paagman, Yoghurt Barn en Rituals een Retail Award in respectievelijk de categorieën Local Hero, Foodretailer en zelfstandig Retailconcept. Het event en de Retail Awards zijn een initiatief van VG Visie samen met Cushman & Wakefield. De Awards zijn vandaag uitgereikt door Brigit Gerritse, Directeur van de Nederlandse Raad Winkelcentra (NRW) en partner van het Retail Event of the Year.

  Winnaar > Lees verder
 • Het Paagman Privilege Programma Het Paagman Privilege Programma

  Met het privilege-programma willen wij u graag belonen voor uw loyaliteit aan Paagman. U ontvangt talloze voordelen en kunt fikse kortingen opbouwen. Ongeacht hoe u deze aankopen doet; in de winkels van Paagman of online via paagman.nl. Wanneer u al een account heeft via paagman.nl, doet u automatisch mee aan het Paagman Privilege programma. Deelname kost u niets, lees voor meer informatie de voorwaarden op paagman.nl/privilege.

  Paagman Privilege > Lees verder
 • Vandaag in huis Vandaag in huis

  PAAGMAN INTRODUCEERT ALS EERSTE BOEKHANDEL ‘SAME DAY DELIVERY’

  Vandaag in huis > Lees verder
 • Klantenservice bereikbaar via Whatsapp Klantenservice bereikbaar via Whatsapp
  WhatsApp > Lees verder
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...