FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur

Agenda & nieuws

Archief
Agenda
 • 21 april : Record Store Day 21 april : Record Store Day

  Zaterdag 21 april is het Record Store Day. Op deze dag verschijnen bijna 500 exclusieve releases op vinyl die alléén tijdens RSD in de winkel verkrijgbaar zijn. Tijdens deze bijzondere dag zullen in Velvet in Paagman vestiging Fred (Den Haag) verschillende bands optreden. Naast de exclusieve releases zullen we in onze vestiging Fred met Record Store Day ook vieren dat we het assortiment vinyl fors hebben uitgebreid!

  Record Store Day za 21 apr > Lees verder en aanmelden
 • 23 april Eric Pearl 23 april Eric Pearl

  Maandag 23 april 2018 is Eric Pearl om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred. Hij zal naar aanleiding van zijn boek De reconnectie een lezing (let op: in het Engels) geven. Aansluitend zal hij signeren.

  Eric Pearl ma 23 apr > Lees verder en aanmelden
 • 28 april Peter Koudstaal 28 april Peter Koudstaal

  Zaterdag 28 april 2018 is Peter Koudstaal om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred. Hij zal naar aanleiding van het boek Music brings us together een muzikale presentatie geven. Aansluitend zal hij signeren. Zangeres Suze zal deze middag voor de muzikale omlijsting zorgen. Een zangeres met groot zangtalent en een krachtige stem.

  Peter Koudstaal za 28 apr > Lees verder en aanmelden
 • 29 april Frank Krake en Wim Aloserij 29 april Frank Krake en Wim Aloserij

  Zondag 29 april 2018 zijn Frank Krake en Wim Aloserij om 15:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred. Zij zullen naar aanleiding van het boek De laatste getuige met elkaar in gesprek gaan. Aansluitend zullen zij signeren. 

  Krake en Aloserij zo 29 apr > Lees verder en aanmelden
 • 3 mei Martje van der Brug 3 mei Martje van der Brug

  Donderdag 3 mei 2018 is Martje van der Brug om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred. Zij zal geïnterviewd worden door Jean-Pierre Geelen over haar nieuwe boek Zo doen we dat hier. Aansluitend zal zij signeren.

  Martje van der Brug do 03 mei > Lees verder en aanmelden
 • 10 mei - Joke Boon 10 mei - Joke Boon

  Donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) is kookboekenauteur Joke Boon tussen 14:00 - 16:00 uur te gast bij Paagman vestiging Centrum. Naar aanleiding van haar boek Koken met kleur! vertelt ze en laat ze een selectie van haar recepten in alle kleuren van de regenboog proeven.

  Joke Boon do 10 mei > Lees verder en aanmelden
Nieuws
 • 14 april Paagman Delft 14 april Paagman Delft

  Sinds afgelopen 1 januari is Boekhandel Huyser, Choorstraat 1 Delft overgenomen door Paagman. Inmiddels is het moment aangebroken om daar meer bekendheid aan te geven, onder meer door de naam van de winkel te veranderen. De dag waarop een ode wordt gebracht aan de zelfstandige boekhandel is daarvoor het uitgelezen moment: Bookstore Day op 14 april!

  Paagman Delft > Lees verder
 • 1 november: Paagman neemt Boekhandel Huyser per 1 januari 2018 over 1 november: Paagman neemt Boekhandel Huyser per 1 januari 2018 over

  Paagman uit Den Haag neemt per 1 januari 2018 Boekhandel Huyser te Delft over. Afgelopen weken is hierover overeenstemming bereikt. Directeur Fabian Paagman: “We barsten van de energie om de onderscheidende dienstverlening van Paagman ook in Delft de komende tijd te gaan introduceren.”.

  PAAGMAN NEEMT BOEKHANDEL HUYSER OVER > Lees verder
 • We're back! avondmaaltijden in ons Kicking Horse Café We're back! avondmaaltijden in ons Kicking Horse Café

  Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €12,50. In ons Kicking Horse Café in onze vestiging Paagman Fred, Frederik Hendriklaan 217 serveren wij een wekelijks wisselend avondmenu met de keuze tussen een vlees-, vis- en vega-optie.

  Avondmaaltijden > Lees verder

 • AMSTERDAM, 18 mei 2017 – Op het Cushman & Wakefield Retail Event of the Year 2017, dat vandaag plaatsvond in B.Amsterdam, ontvingen Paagman, Yoghurt Barn en Rituals een Retail Award in respectievelijk de categorieën Local Hero, Foodretailer en zelfstandig Retailconcept. Het event en de Retail Awards zijn een initiatief van VG Visie samen met Cushman & Wakefield. De Awards zijn vandaag uitgereikt door Brigit Gerritse, Directeur van de Nederlandse Raad Winkelcentra (NRW) en partner van het Retail Event of the Year.

  Winnaar > Lees verder
 • Het Paagman Privilege Programma Het Paagman Privilege Programma

  Met het privilege-programma willen wij u graag belonen voor uw loyaliteit aan Paagman. U ontvangt talloze voordelen en kunt fikse kortingen opbouwen. Ongeacht hoe u deze aankopen doet; in de winkels van Paagman of online via paagman.nl. Wanneer u al een account heeft via paagman.nl, doet u automatisch mee aan het Paagman Privilege programma. Deelname kost u niets, lees voor meer informatie de voorwaarden op paagman.nl/privilege.

  Paagman Privilege > Lees verder
 • Vandaag in huis Vandaag in huis

  PAAGMAN INTRODUCEERT ALS EERSTE BOEKHANDEL ‘SAME DAY DELIVERY’

  Vandaag in huis > Lees verder
 • Klantenservice bereikbaar via Whatsapp Klantenservice bereikbaar via Whatsapp
  WhatsApp > Lees verder
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...