FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur

Agenda & nieuws

Archief
Agenda
 • 4 juni - Nancy Olthoff 4 juni - Nancy Olthoff

  Op donderdag 4 juni is Nancy Olthoff om 16:00 uur te gast bij Paagman Centrum. Zij zal haar boek De achtbaantester presenteren en geïnterviewd worden door Jean-Pierre Geelen. Aansluitend zal zij signeren. Meld u aan via het aanmeldformulier en u ontvangt op donderdag 4 juni een informatiemail met daarin de link om het interview te volgen en verdere informatie.

  Nancy Olthoff do 04 jun > Lees verder en aanmelden
 • 9 juni - Bart Chabot 9 juni - Bart Chabot

  Op dinsdag 9 juni is Bart Chabot om 16:00 uur te gast in Paagman Centrum. Hij zal naar aanleiding van zijn boek Mijn vaders hand geïnterviewd worden door Jean-Pierre Geelen. Meld u aan via het aanmeldformulier en u ontvangt op dinsdag 9 juni een informatiemail met daarin de link om het interview te volgen en verdere informatie.

  Bart Chabot di 09 jun > Lees verder en aanmelden
 • 11 juni - Irene van Staveren 11 juni - Irene van Staveren

  Op donderdag 11 juni is Irene van Staveren om 16:00 uur te gast bij Paagman Centrum. Zij zal haar boek De professor als proefkonijn presenteren en geïnterviewd worden door Jean-Pierre Geelen. Aansluitend zal zij signeren. Meld u aan via het aanmeldformulier en u ontvangt op donderdag 11 juni een informatiemail met daarin de link om het interview te volgen en verdere informatie.

  Irene van Staveren do 11 jun > Lees verder en aanmelden
 • 17 juni - Bart Chabot 17 juni - Bart Chabot

  Op woensdag 17 juni is Daan Heerma van Voss om 16:00 uur te gast in Paagman Centrum. Hij zal naar aanleiding van zijn boek Coronakronieken geïnterviewd worden door Jean-Pierre Geelen. Meld u aan via het aanmeldformulier en u ontvangt op woensdag 17 juni een informatiemail met daarin de link om het interview te volgen en verdere informatie.

  Daan Heerma van Voss wo 17 jun > Lees verder en aanmelden
Nieuws
 • Eet mee met het Kicking Horse Café! Eet mee met het Kicking Horse Café!

  Wij mogen weer open vanaf maandag 1 juni! Dat betekent wel at wij zullen stoppen met ons (gratis) maaltijden initiatief. Vrijdag 29 mei is de laatste dag dat u kunt mee eten (app vóór 15:00 uur op 28 mei).

  Eet mee met het Kicking Horse Café! > Lees verder
 • Sluiting postkantoor Sluiting postkantoor

  In beide Haagse vestigingen van Paagman zal de samenwerking met PostNL in 2020 beëindigd worden. We zullen wel postzegels blijven verkopen.

  Post bij Paagman > Lees verder
 • Coronavirus Coronavirus

  Onze winkels zijn volgens de reguliere openingstijden geopend. Paagman houdt de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus nauw in de gaten. We volgen de adviezen van het RIVM op.

  Coronavirus in Nederland: Wat betekent dit voor mijn bezoek aan Paagman? > Lees verder
 • Boekhandel Fred vernieuwt Boekhandel Fred vernieuwt

  De afgelopen weken hebben wij onze hoofdvestiging aan de Frederik Hendriklaan in een nieuw jasje gestoken. Naast een nieuw winkelinterieur, heeft ook de huisstijl een metamorfose ondergaan en wordt het boekenaanbod fors uitgebreid. Binnenkort wordt ook de evenementenruimte onder handen genomen en realiseert Paagman een English Bookstore: een permanente shop-in-shop met een uitgebreid aanbod Engelstalige literatuur.

  Feestelijke heropening > Lees verder
 • Paagman vernieuwt Paagman vernieuwt

  De bekende Haagse boekhandel Paagman vernieuwt haar hoofdvestiging aan de Frederik Hendriklaan in de eerste maanden van 2020. Naast een nieuw winkelinterieur, heeft ook de huisstijl een metamorfose ondergaan en wordt het boekenaanbod fors uitgebreid, met onder meer de opening van een speciale 'English Bookstore'. Ook introduceert de winkel Fast Checkout en wordt per 1 april de samenwerking met PostNL in beide Haagse vestigingen beëindigd.

  Paagman vernieuwt > Lees verder
 • Present is een moment voor jezelf;
een cadeautje van Paagman. Present is een moment voor jezelf; een cadeautje van Paagman.
  Present is een moment voor jezelf;
  een cadeautje van Paagman.
  Present van Paagman > Lees verder
 • Westfield Mall of the Netherlands Westfield Mall of the Netherlands

  De bekende Haagse boekhandel Paagman opent in 2020 een gloednieuwe winkel in de toekomstige Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Daarover is overeenstemming bereikt met ontwikkelaar Unibail-Rodamco-Westfield. Voor Paagman is het de vierde winkel.

  Vierde winkel Paagman in Westfield Mall of the Netherlands > Lees verder

 • Speciaal voor u gesigneerd!
  Speciaal voor u gesigneerd! > Lees verder
 • Muziek & film aanbod Muziek & film aanbod

  INFORMATIE MUZIEK- & FILMAANBOD PAAGMAN / VELVET

  Muziek & film aanbod > Lees verder
 • Laat u 4x per jaar verrassen door een geweldig nieuwe roman Laat u 4x per jaar verrassen door een geweldig nieuwe roman

  Laat u 4 x per jaar verrassen met het Literair Abonnement van De Bezige Bij - exclusief verkrijgbaar bij Paagman

  het Literair Abonnement van De Bezige Bij > Lees verder

 • Paagman heeft per 1 januari de leveringen en diensten van Jan Schuurman Kantoorvakhandel overgenomen

  Paagman heeft per 1 januari de leveringen en diensten van Jan Schuurman Kantoorvakhandel overgenomen > Lees verder
 • Present is een moment voor jezelf;
een cadeautje van Paagman. Present is een moment voor jezelf; een cadeautje van Paagman.
  Present is een moment voor jezelf;
  een cadeautje van Paagman.
  Present van Paagman > Lees verder
 • PostNL-pakketautomaat PostNL-pakketautomaat

  Eerste PostNL-pakketautomaat in winkel in Haagse Paagman

  PostNL-pakketautomaat > Lees verder
 • We're back! avondmaaltijden in ons Kicking Horse Café We're back! avondmaaltijden in ons Kicking Horse Café

  In het Kicking Horse Café in Paagman aan de Frederik Hendriklaan (Den Haag), serveren we vanaf 1 juni dagelijks een uitgebreid ontbijt- en lunchmenu. Tevens serveren we van maandag t/m vrijdag van 17:00 - 20:00 uur een wekelijks wisselend avondmenu. Alle gerechten die we serveren zijn ook als take-away optie beschikbaar. Wilt u duurzaam afhalen bij het Kicking Horse Café? Neem dan uw eigen bakje mee. Zo besparen we samen een hoop plastic!

  Bekijk hier onze menukaart

  Kicking Horse Café weekmenu > Lees verder
 • 14 april Paagman Delft 14 april Paagman Delft

  Sinds afgelopen 1 januari is Boekhandel Huyser, Choorstraat 1 Delft overgenomen door Paagman. Inmiddels is het moment aangebroken om daar meer bekendheid aan te geven, onder meer door de naam van de winkel te veranderen. De dag waarop een ode wordt gebracht aan de zelfstandige boekhandel is daarvoor het uitgelezen moment: Bookstore Day op 14 april!

  Paagman Delft > Lees verder
 • Het Paagman Privilege Programma Het Paagman Privilege Programma

  Met het privilege-programma willen wij u graag belonen voor uw loyaliteit aan Paagman. U ontvangt talloze voordelen en kunt fikse kortingen opbouwen. Ongeacht hoe u deze aankopen doet; in de winkels van Paagman of online via paagman.nl. Wanneer u al een account heeft via paagman.nl, doet u automatisch mee aan het Paagman Privilege programma. Deelname kost u niets, lees voor meer informatie de voorwaarden op paagman.nl/privilege.

  Paagman Privilege > Lees verder

 • Chat > Lees verder
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...