FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur

Agenda & nieuws

Archief
Agenda
 • 22 september - Marente de Moor 22 september - Marente de Moor

  Zaterdag 22 september 2018 is Marente de Moor om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal over haar nieuwe boek Foon geïnterviewd worden door VN-redacteur Jeroen Vullings en aansluitend zal zij signeren.

  Marente de Moor za 22 sep > Lees verder en aanmelden
 • 23 september - Jeroen Windmeijer 23 september - Jeroen Windmeijer
  Zondag 23 september 2018 is Jeroen Windmeijer om 15:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Delft (Choorstraat 1). Hij zal over zijn thriller Het Pelgrim Fathers-complot geïnterviewd worden door Maarten Dessing. Aansluitend zal hij signeren.
  Jeroen Windmeijer zo 23 sep > Lees verder en aanmelden
 • 25 september - Gordon Darroch 25 september - Gordon Darroch
  Dinsdag 25 september 2018 is de Engelse auteur Gordon Darroch om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal zijn boek All the Time We Thought We Had presenteren. Aansluitend zal hij signeren.
  Gordon Darroch di 25 sep > Lees verder en aanmelden
 • 26 september - Fred (Den Haag) 26 september - Fred (Den Haag)

  Op woensdag 26 september om 16:30 uur presenteert Britt van de Langkruis haar boek Caatje, De grondwet in Paagman Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Aansluitend zal zij signeren.

  Caatje wo 26 sep > Lees verder en aanmelden
 • 27 september - Jeroen Dijsselbloem 27 september - Jeroen Dijsselbloem
  Donderdag 27 september 2018 is oud-politicus Jeroen Dijsselbloem om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Naar aanleiding van zijn boek De Eurocrisis geeft hij een lezing en uiteraard is er ruimte voor vragen. Aansluitend zal hij signeren.
  Jeroen Dijsselbloem do 27 sep > Lees verder en aanmelden
 • 29 september Tosca Menten 29 september Tosca Menten

  Maashi! Dummie de Mummie viert dit jaar zijn tiende verjaardag! Op 29 september komt auteur Tosca Menten ter ere van het tiende deel Dummie de mummie en de schat van Sohorro om 14:00 uur naar Paagman vestiging Delft, Choorstraat 1. Tosca Menten geeft een heuse persconferentie waarbij jullie de journalist zijn! Natuurlijk zal Tosca ook een handtekening in haar boek zetten en is er een mogelijkheid om met haar op de foto te gaan.

  Tosca Menten za 29 sep > Lees verder en aanmelden
 • 1 oktober Sri M 1 oktober Sri M
  Maandagavond 1 oktober is Spiritueel leider en vredesactivist Sri M om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217). Naar aanleiding van zijn nieuwe boek Shunya geeft hij een lezing (in het Engels) en beantwoordt hij vragen. Na afloop zal hij signeren.
  Sri M ma 01 okt > Lees verder en aanmelden
 • 3 oktober Illi Billie 3 oktober Illi Billie

  Op woensdag 3 oktober komen Jessica Mendels en Tim Akkerman om 14:00 uur naar Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Jessica laat met Illie Billie zien hoe je kan feestvieren met diabetes en voedselallergie

  Illie Billie wo 03 okt > Lees verder en aanmelden
 • 4 oktober Jozua Douglas 4 oktober Jozua Douglas
  Kom op donderdag 4 oktober om 16:00 uur naar Paagman vestiging Fred, want Jozua Douglas, schrijver van het Kinderboekenweekgeschenk, komt voorlezen, vertellen en vragen beantwoorden!
  Jozua Douglas do 04 okt > Lees verder en aanmelden
 • 6 oktober Boer Boris 6 oktober Boer Boris
  Ted van Lieshout en Philip Hopman komen op zaterdag 6 oktober om 13:00 uur (Paagman Centrum, Den Haag) vertellen en tekenen, dat wordt een groot feest!
  Boer Boris za 06 okt > Lees verder en aanmelden
 • 6 oktober Bakken met Jill 6 oktober Bakken met Jill
  Zaterdag 6 oktober hosten wij de kick-off van de bakchallenge #BakkenmetJill! Dit wordt een feestelijk moment waarbij Jill de eerste officiële bakdoos zal uitreiken aan zangeres en actrice Sarah Nauta. Daarna kan je uiteraard je boek laten signeren en op de foto met Jill.
  Bakken met Jill za 06 okt > Lees verder en aanmelden
 • 7 oktober De beste vrienden-middag 7 oktober De beste vrienden-middag
  Een gezellige middag op zondag 7 oktober vanaf 13:00 uur met allerlei spelletjes voor jou en je beste vrienden en vriendinnen. Want samen sta je sterker!
  De beste vriendenmiddag zo 07 okt > Lees verder en aanmelden
 • 7 oktober Milja Praagman 7 oktober Milja Praagman
  Milja Praagman vertelt over het prentenboek van de Kinderboekenweek. Ook komt ze voorlezen en tovertekenen. Kom erbij op zondag 7 oktober om 13:00 uur!
  Milja Praagman zo 07 okt > Lees verder en aanmelden
 • 10 oktober Residentie Orkest 10 oktober Residentie Orkest
  Woensdag 10 oktober geven een musicus en verteller van het Residentie Orkest om 14:00 uur een muzikaal voorleestheater bij Paagman vestiging Fred. Zij vertellen deze middag een verhaal gebaseerd op Willem en Wolfgang als voorproefje voor de volledige voorstelling van het Residentie Orkest.  Ze zullen dus nog niet te veel verklappen van het echte verhaal. Na afloop van de voorstelling mogen de kinderen zelf muziekinstrumenten uitproberen.
  Residentie Orkest wo 10 okt > Lees verder en aanmelden
 • 10 oktober Yvonne Jagtenberg 10 oktober Yvonne Jagtenberg
  Dit evenement kan helaas niet doorgaan. Wij zoeken momenteel naar een alternatief!
  Yvonne Jagtenberg wo 10 okt > Lees verder en aanmelden
 • 13 oktober Life hacks voor kids 13 oktober Life hacks voor kids

  Zaterdag 13 oktober 2018 zullen Raymond Krul en Jasmijn Stegeman je de beste tips, tricks en hacks uit hun boek Life hacks voor kids leren. Kom om 13:00 uur naar Paagman Centrum en bedenk samen hele simpele maar goeie uitvindingen!

   

  Life hacks voor kids za 13 okt > Lees verder en aanmelden
 • 13 oktober Bibi 13 oktober Bibi
  Youtuber Bibi komt op zaterdag 13 oktober om 15:30 uur naar Paagman Frederik Hendriklaan 217 om haar boek DIY met Bibi te signeren en om met jou op de foto te gaan. Yes!
  Bibi za 13 okt > Lees verder en aanmelden
 • 14 oktober Delft 14 oktober Delft
  Zondag 14 oktober is er om 14:00 uur een voorleestheater bij Paagman Delft! Isabel van Duijne leest voor uit haar nieuwste boek: Lily maakt nieuwe vriendjes. Als het verhaal is afgelopen maken we een tekening. Maar wat is dat? Het is een geheime tekening. Niemand kan zien wat jij hebt getekend…. Nieuwsgierig? Doe dan gezellig met ons mee en zie hoe je je tekening weer terug kunt ‘toveren’.
  Isabel van Duijne zo 14 okt > Lees verder en aanmelden
Nieuws
 • We're back! avondmaaltijden in ons Kicking Horse Café We're back! avondmaaltijden in ons Kicking Horse Café

  In het Kicking Horse Café in Paagman aan de Frederik Hendriklaan (Den Haag), serveren we dagelijks een uitgebreid ontbijt- en lunchmenu. Tevens serveren we van maandag t/m vrijdag van 17:00 - 20:00 uur een wekelijks wisselend avondmenu.

  Bekijk hier onze menukaart

  Kicking Horse Café weekmenu en menukaart > Lees verder
 • 14 april Paagman Delft 14 april Paagman Delft

  Sinds afgelopen 1 januari is Boekhandel Huyser, Choorstraat 1 Delft overgenomen door Paagman. Inmiddels is het moment aangebroken om daar meer bekendheid aan te geven, onder meer door de naam van de winkel te veranderen. De dag waarop een ode wordt gebracht aan de zelfstandige boekhandel is daarvoor het uitgelezen moment: Bookstore Day op 14 april!

  Paagman Delft > Lees verder

 • AMSTERDAM, 18 mei 2017 – Op het Cushman & Wakefield Retail Event of the Year 2017, dat vandaag plaatsvond in B.Amsterdam, ontvingen Paagman, Yoghurt Barn en Rituals een Retail Award in respectievelijk de categorieën Local Hero, Foodretailer en zelfstandig Retailconcept. Het event en de Retail Awards zijn een initiatief van VG Visie samen met Cushman & Wakefield. De Awards zijn vandaag uitgereikt door Brigit Gerritse, Directeur van de Nederlandse Raad Winkelcentra (NRW) en partner van het Retail Event of the Year.

  Winnaar > Lees verder
 • Het Paagman Privilege Programma Het Paagman Privilege Programma

  Met het privilege-programma willen wij u graag belonen voor uw loyaliteit aan Paagman. U ontvangt talloze voordelen en kunt fikse kortingen opbouwen. Ongeacht hoe u deze aankopen doet; in de winkels van Paagman of online via paagman.nl. Wanneer u al een account heeft via paagman.nl, doet u automatisch mee aan het Paagman Privilege programma. Deelname kost u niets, lees voor meer informatie de voorwaarden op paagman.nl/privilege.

  Paagman Privilege > Lees verder
 • Vandaag in huis Vandaag in huis

  PAAGMAN INTRODUCEERT ALS EERSTE BOEKHANDEL ‘SAME DAY DELIVERY’

  Vandaag in huis > Lees verder

 • Chat > Lees verder
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...