FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 21:00 uur

Agenda & nieuws

Archief
Agenda
 • 12 december - Knutselworkshop 12 december - Knutselworkshop
  Kom op woensdag 12 december 2018 om 14:00 uur bij vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag) kerstversiering knutselen. Onder professionele leiding van De Museumjuf gaan de kinderen aan de slag.
  De museumjuf wo 12 dec > Lees verder en aanmelden
 • 13 december - Ilja Gort 13 december - Ilja Gort
  Donderdagavond 13 december zijn wijnboer Ilja Gort en Caroline D'Hollosy om 19:00 uur weer te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Zij geven een gezellige slurpshow zoals alleen zij dat kunnen. Boeken, wijn, gezelligheid, een beproefd recept!
  Ilja Gort do 13 dec > Lees verder en aanmelden
 • 15 december - Ilja Leonard Pfeijffer 15 december - Ilja Leonard Pfeijffer
  Zaterdag 15 december 2018 is Ilja Leonard Pfeijffer om 12:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal een korte voordracht geven uit zijn nieuwe boek Grand Hotel Europa en vervolgens zal hij signeren.
  Ilja Leonard Pfeijffer za 15 dec > Lees verder en aanmelden
 • 15 december - Rik van de Westelaken 15 december - Rik van de Westelaken

  MOLLOTEN OPGELET! Zaterdag 15 december is de nieuwe presentator van Wie is de Mol 2019 exclusief te gast bij Paagman, vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag). Hij zal het Molboekje 2019 signeren, zodat je met een uniek exemplaar aan Wie is de Mol 2019 kan beginnen.

  Molboekje za 15 dec > Lees verder en aanmelden
 • 16 december - Berthold Gunster 16 december - Berthold Gunster

  Zondag 16 december is Berthold Gunster, grondlegger van het Omdenken, om 13:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Naar aanleiding van zijn laatste boek Zoals verwacht gaat alles anders neemt hij de toehoorders mee in zijn omdenk-methode. Dus: neem een probleem mee zodat Berthold aan de hand daarvan de methode kan toepassen.

  Berthold Gunster zo 16 dec > Lees verder en aanmelden
 • 18 december - Olav Mol & Jack Plooij
18 december - Olav Mol & Jack Plooij
  Dinsdagavond 18 december om 19:00 uur zijn Olav Mol en Jack Plooij wederom (en exclusief!) te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Naar aanleiding van hun boek F1 2018 De vijfde van Lewis gaat Olav Mol in gesprek met pitreporter Jack Plooij.
  Olav Mol & Jack Plooij di 18 dec > Lees verder en aanmelden
 • 19 december - Jimmy Nelson 19 december - Jimmy Nelson
  Woensdag 19  december is fotograaf Jimmy Nelson om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Na het grote succes van zijn bezoek in november, zal hij nogmaals aanwezig zijn om zijn nieuwe fotoboek Homage to humanity te signeren.
  Jimmy Nelson wo 19 dec > Lees verder en aanmelden
 • 20 december - Jigal Krant 20 december - Jigal Krant
  Donderdag 20 december is winnaar van het Gouden Kookboek Jigal Krant om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Hij zal geïnterviewd worden door culinair journalist Janneke Vreugdenhil over zijn kookboek TLV. Aansluitend zal hij signeren.
  Jigal Krant do 20 dec > Lees verder en aanmelden
Nieuws
 • Present is een moment voor jezelf;
een cadeautje van Paagman. Present is een moment voor jezelf; een cadeautje van Paagman.
  Present is een moment voor jezelf;
  een cadeautje van Paagman.
  Present van Paagman > Lees verder
 • PostNL-pakketautomaat PostNL-pakketautomaat

  Eerste PostNL-pakketautomaat in winkel in Haagse Paagman

  PostNL-pakketautomaat > Lees verder
 • We're back! avondmaaltijden in ons Kicking Horse Café We're back! avondmaaltijden in ons Kicking Horse Café

  In het Kicking Horse Café in Paagman aan de Frederik Hendriklaan (Den Haag), serveren we dagelijks een uitgebreid ontbijt- en lunchmenu. Tevens serveren we van maandag t/m vrijdag van 17:00 - 20:00 uur een wekelijks wisselend avondmenu.

  Bekijk hier onze menukaart

  Kicking Horse Café weekmenu en menukaart > Lees verder
 • 14 april Paagman Delft 14 april Paagman Delft

  Sinds afgelopen 1 januari is Boekhandel Huyser, Choorstraat 1 Delft overgenomen door Paagman. Inmiddels is het moment aangebroken om daar meer bekendheid aan te geven, onder meer door de naam van de winkel te veranderen. De dag waarop een ode wordt gebracht aan de zelfstandige boekhandel is daarvoor het uitgelezen moment: Bookstore Day op 14 april!

  Paagman Delft > Lees verder

 • AMSTERDAM, 18 mei 2017 – Op het Cushman & Wakefield Retail Event of the Year 2017, dat vandaag plaatsvond in B.Amsterdam, ontvingen Paagman, Yoghurt Barn en Rituals een Retail Award in respectievelijk de categorieën Local Hero, Foodretailer en zelfstandig Retailconcept. Het event en de Retail Awards zijn een initiatief van VG Visie samen met Cushman & Wakefield. De Awards zijn vandaag uitgereikt door Brigit Gerritse, Directeur van de Nederlandse Raad Winkelcentra (NRW) en partner van het Retail Event of the Year.

  Winnaar > Lees verder
 • Het Paagman Privilege Programma Het Paagman Privilege Programma

  Met het privilege-programma willen wij u graag belonen voor uw loyaliteit aan Paagman. U ontvangt talloze voordelen en kunt fikse kortingen opbouwen. Ongeacht hoe u deze aankopen doet; in de winkels van Paagman of online via paagman.nl. Wanneer u al een account heeft via paagman.nl, doet u automatisch mee aan het Paagman Privilege programma. Deelname kost u niets, lees voor meer informatie de voorwaarden op paagman.nl/privilege.

  Paagman Privilege > Lees verder
 • Vandaag in huis Vandaag in huis

  PAAGMAN INTRODUCEERT ALS EERSTE BOEKHANDEL ‘SAME DAY DELIVERY’

  Vandaag in huis > Lees verder

 • Chat > Lees verder
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...