FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur

Agenda & nieuws

Archief
Agenda
 • 23 januari - Theo Monkhorst 23 januari - Theo Monkhorst

  Woensdag 23 januari 2019 is Theo Monkhorst om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal over zijn boek De zegen van weemoed stevig aan de tand worden gevoeld door Ferry Mingelen. Aansluitend zal hij signeren.

  Theo Monkhorst wo 23 jan > Lees verder en aanmelden
 • 26 januari - Herman Tjeenk Willink 26 januari - Herman Tjeenk Willink

  Zaterdag 26 januari  2019 is Herman Tjeenk Willink om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal naar aanleiding van zijn boek Groter denken, kleiner doen geïnterviewd worden door Roel Janssen. Aansluitend zal hij signeren.

  Herman Tjeenk Willink za 26 jan > Lees verder en aanmelden
 • 14 januari - Erica Terpstra 14 januari - Erica Terpstra
  Op zondag 27 januari, tijdens de Maand van de Spiritualiteit, is Erica Terpstra om 13:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Zij zal vertellen over de totstandkoming van het boek Een knipoog van de Boeddha en ze zal ook een stuk voorlezen. Aansluitend kan men met haar op de foto en uiteraard zal zij het boek signeren.
  Erica Terpstra zo 27 jan > Lees verder en aanmelden
 • 30 januari - Laan van Meerdervoort 30 januari - Laan van Meerdervoort

  Woensdag 30 januari zijn Liza van Kuik, Jolly van der Velden en Margot Berends om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij presenteren hun boek Laan van Meerdervoort. Aansluitend zullen zij signeren.

  Laan van Meerdervoort wo 30 jan > Lees verder en aanmelden
 • 30 januari - Residentie Orkest – Puls en ritme 30 januari - Residentie Orkest – Puls en ritme

  Woensdag 30 januari geven een musicus en verteller van het Residentie Orkest om 14:00 uur een muzikaal voorleestheater bij Paagman vestiging Fred. Zij vertellen deze middag een verhaal gebaseerd op de voorstelling Puls en Ritme als voorproefje voor de volledige voorstelling van het Residentie Orkest in samenwerking met Percossa. Na afloop van de voorstelling mogen de kinderen zelf muziekinstrumenten uitproberen.

  Residentie Orkest wo 30 jan > Lees verder en aanmelden
 • 31 januari - een eeuw vrouwenkiesrecht 31 januari - een eeuw vrouwenkiesrecht
  Donderdag 31 januari zijn Monique Leyenaar, Jantine Oldersma en Kees Niemöller om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij presenteren hun boek De hoogste tijd, een eeuw vrouwenkiesrecht en zullen het eerste exemplaar uitreiken aan de eerste vrouwelijke voorzitter van de Tweede Kamer, Jeltje van Nieuwenhoven. Aansluitend zullen zij signeren.
  Een eeuw vrouwenkiesrecht do 31 jan > Lees verder en aanmelden
 • 2 februari - Leo Timmers 2 februari - Leo Timmers

  Op zaterdag 2 februari is de tekenaar van het Prentenboek van het jaar Leo Timmers om 11:00 uur te gast bij Villa Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Hij zal vertellen en tekenen uit het boek Dat centraal staat tijdens de Nationale Voorleesdagen, Een huis voor Harry. Aansluitend zal hij signeren.

  Nationale voorleesdagen za 02 feb > Lees verder en aanmelden
 • 2 februari - Elsbeth Etty 2 februari - Elsbeth Etty
  Zaterdag 2 februari 2019 is Elsbeth Etty om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal over haar boek In de man zit nog een jongen geïnterviewd worden door Theo Hakkert. Aansluitend zal zij signeren.
  Elsbeth Etty za 02 feb > Lees verder en aanmelden
 • 3 februari - Nicci Gerrard 3 februari - Nicci Gerrard
  Zondag 3 februari 2019 is Nicci Gerrard om 14:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal over haar boek Woorden schieten tekort geïnterviewd worden door Liddie Austin. Aansluitend zal zij signeren.
  Nicci Gerrard zo 03 feb > Lees verder en aanmelden
 • 7 februari - Tomas Ross 7 februari - Tomas Ross
  Donderdagavond 7 februari presenteert Tomas Ross zijn nieuwe boek Blonde Dolly bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Hij zal worden geïnterviewd door Sjaak Bral en aansluitend zal hij signeren.
  Tomas Ross do 07 feb > Lees verder en aanmelden
 • 10 februari - Jan Terlouw 10 februari - Jan Terlouw
  Zondag 10 februari is Jan Terlouw om 13:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Naar aanleiding van het boek Gedichte gedachten wordt hij geinterviewd door Ivan Borghstijn en zal hij zelf een aantal gedichten voordragen. Aansluitend zal hij signeren.
  Jan Terlouw zo 10 feb > Lees verder en aanmelden
Nieuws
 • Eindejaarsvoordeel Eindejaarsvoordeel
  Eindejaarsvoordeel voor deelnemers van het Paagman Privilege programma. Besteed uw winkeltegoed vanaf nu bij Paagman!
  Eindejaarsvoordeel > Lees verder

 • Paagman heeft per 1 januari de leveringen en diensten van Jan Schuurman Kantoorvakhandel overgenomen

  Paagman heeft per 1 januari de leveringen en diensten van Jan Schuurman Kantoorvakhandel overgenomen > Lees verder
 • Stem op uw favoriete boek van 2018 Stem op uw favoriete boek van 2018
  > Lees verder
 • Present is een moment voor jezelf;
een cadeautje van Paagman. Present is een moment voor jezelf; een cadeautje van Paagman.
  Present is een moment voor jezelf;
  een cadeautje van Paagman.
  Present van Paagman > Lees verder
 • PostNL-pakketautomaat PostNL-pakketautomaat

  Eerste PostNL-pakketautomaat in winkel in Haagse Paagman

  PostNL-pakketautomaat > Lees verder
 • We're back! avondmaaltijden in ons Kicking Horse Café We're back! avondmaaltijden in ons Kicking Horse Café

  In het Kicking Horse Café in Paagman aan de Frederik Hendriklaan (Den Haag), serveren we dagelijks een uitgebreid ontbijt- en lunchmenu. Tevens serveren we van maandag t/m vrijdag van 17:00 - 20:00 uur een wekelijks wisselend avondmenu.

  Bekijk hier onze menukaart

  Kicking Horse Café weekmenu > Lees verder
 • 14 april Paagman Delft 14 april Paagman Delft

  Sinds afgelopen 1 januari is Boekhandel Huyser, Choorstraat 1 Delft overgenomen door Paagman. Inmiddels is het moment aangebroken om daar meer bekendheid aan te geven, onder meer door de naam van de winkel te veranderen. De dag waarop een ode wordt gebracht aan de zelfstandige boekhandel is daarvoor het uitgelezen moment: Bookstore Day op 14 april!

  Paagman Delft > Lees verder

 • AMSTERDAM, 18 mei 2017 – Op het Cushman & Wakefield Retail Event of the Year 2017, dat vandaag plaatsvond in B.Amsterdam, ontvingen Paagman, Yoghurt Barn en Rituals een Retail Award in respectievelijk de categorieën Local Hero, Foodretailer en zelfstandig Retailconcept. Het event en de Retail Awards zijn een initiatief van VG Visie samen met Cushman & Wakefield. De Awards zijn vandaag uitgereikt door Brigit Gerritse, Directeur van de Nederlandse Raad Winkelcentra (NRW) en partner van het Retail Event of the Year.

  Winnaar > Lees verder
 • Het Paagman Privilege Programma Het Paagman Privilege Programma

  Met het privilege-programma willen wij u graag belonen voor uw loyaliteit aan Paagman. U ontvangt talloze voordelen en kunt fikse kortingen opbouwen. Ongeacht hoe u deze aankopen doet; in de winkels van Paagman of online via paagman.nl. Wanneer u al een account heeft via paagman.nl, doet u automatisch mee aan het Paagman Privilege programma. Deelname kost u niets, lees voor meer informatie de voorwaarden op paagman.nl/privilege.

  Paagman Privilege > Lees verder
 • Vandaag in huis Vandaag in huis

  PAAGMAN INTRODUCEERT ALS EERSTE BOEKHANDEL ‘SAME DAY DELIVERY’

  Vandaag in huis > Lees verder

 • Chat > Lees verder
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...