FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur

Agenda & nieuws

Archief
Agenda
Nieuws
 • Coronavirus lockdown FAQ Coronavirus lockdown FAQ

  Onze winkels zijn vrij toegankelijk voor winkelbezoek. Het bezorgen of afhalen van bestellingen blijft ook mogelijk. U kunt gebruik maken van onze extra snelle 1-click & collect service of bestellen via de gebruikelijke manier (telefonisch of via de website) en daarbij kiezen voor ophalen of bezorgen. Wij staan klaar voor u!

  Paagman is 7 dagen per week bereikbaar van 09:00 - 18:00 uur op doordeweekse dagen en op zaterdag en van 12:00 - 17:00 uur op zondag. Op deze pagina vindt u de veelgestelde vragen over bestellen bij Paagman tijdens de lockdown.

  Coronavirus lockdown FAQ > Lees verder

 • Paagman CadeauCard om op te sturen!
  > Lees verder

 • Speciaal voor u gesigneerd!
  Speciaal voor u gesigneerd! > Lees verder
 • Oproep van schrijvers aan Mark Rutte
Oproep van schrijvers aan Mark Rutte

  Ruim 100 schrijvers sturen vandaag een brief aan Minister-President Mark Rutte. In deze brief een krachtig pleidooi voor het op z'n minst toestaan van een loket voor de momenteel gesloten boekhandels. Lees hier de brief

  Noodkreet van auteurs > Lees verder
 • Nieuwe winkel Nieuwe winkel

  Paagman vestiging Mall of the Netherlands

  > Lees verder
 • Sluiting postbussen Sluiting postbussen

  De postbussen aan de Frederik Hendriklaan zullen per 1 oktober 2020 sluiten. Vanaf 01-10-2020 is de postbuslocatie PakPunt aan de Tripstraat 325, 2571 DK Den Haag.

  Postbussen bij Paagman > Lees verder
 • Coronavirus bij evenementen Coronavirus bij evenementen

  Sinds 25 september is de 1,5 meter maatregel komen te vervallen. Zo kan de horeca weer op maximale capaciteit open en zijn alle evenementen toegestaan. Veel van onze evenementen zijn ook via Facebook Live te volgen. Daarnaast organiseren we signeeracties met auteurs, zie hier ons actuele aanbod.

  Coronamaatregelen bij onze evenementen > Lees verder
 • Het Paagman Privilege Programma Het Paagman Privilege Programma

  Met het privilege-programma willen wij u graag belonen voor uw loyaliteit aan Paagman. U ontvangt talloze voordelen en kunt fikse kortingen opbouwen. Ongeacht hoe u deze aankopen doet; in de winkels van Paagman of online via paagman.nl. Wanneer u al een account heeft via paagman.nl, doet u automatisch mee aan het Paagman Privilege programma. Deelname kost u niets, lees voor meer informatie de voorwaarden op paagman.nl/privilege.

  Paagman Privilege > Lees verder
 • Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Waarmee kunnen we u van dienst zijn?
  Klantenservice > Lees verder

 • Het Kicking Horse Café weer geopend voor tafelgasten! U kunt gewoon langskomen om te kijken of we plek hebben. Om in ons café plaats te nemen zult u een coronatoegangsbewijs moeten tonen.  Op deze pagina vindt u de veelgestelde vragen over uw bezoek aan ons Kicking Horse Café in tijden van corona.
  FAQ Kicking Horse Café > Lees verder
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...