FRED (Den Haag): Online 24/7 geopend
CENTRUM (Den Haag): Online 24/7 geopend
DELFT: Open tot 19:00 uur
MALL: Online 24/7 geopend

Agenda & nieuws

Archief
Agenda
 • 7 maart - Adriaan van Dis 7 maart - Adriaan van Dis

  Wij kijken samen met auteurs graag naar wat allemaal wél mogelijk is nu. En veel auteurs willen langskomen om uw boek te voorzien van een persoonlijke boodschap en handtekening. Adriaan van Dis zal op zondag 7 maart om 14:00 uur online geïnterviewd worden door Jean-Pierre Geelen over zijn nieuwe boek KliFi. Meld u aan via het aanmeldformulier om meer informatie en de livestream-link te ontvangen. Aansluiten zal hij signeren. Bestel voor zondag 7 maart 14:00 uur een exemplaar met persoonlijke opdracht!

  Livestream interview Adriaan van Dis zo 07 mrt > Lees verder en aanmelden
 • 10 maart - Tommy Wieringa 10 maart - Tommy Wieringa

  Wij kijken samen met auteurs graag naar wat allemaal wél mogelijk is nu. En veel auteurs willen langskomen om uw boek te voorzien van een persoonlijke boodschap en handtekening. Tommy Wieringa zal zijn nieuwe boek Gedachten over onze tijd signeren. Bestel voor woensdag 10 maart 09:00 uur een exemplaar met persoonlijke opdracht!

  Tommy Wieringa signeert wo 10 mrt > Lees verder en aanmelden
 • 10 maart - Hubert Smeets 10 maart - Hubert Smeets

  Wij kijken samen met auteurs graag naar wat allemaal wél mogelijk is nu. En veel auteurs willen langskomen om uw boek te voorzien van een persoonlijke boodschap en handtekening. Hubert Smeets zal zijn boek Een wonderbaarlijk politicus: Hans van Mierlo 1931-2010 signeren. Bestel voor 10 maart 11:00 uur een exemplaar met persoonlijke opdracht!

  Biografie Hans van Mierlo gesigneerd wo 10 mrt > Lees verder en aanmelden
 • 25 maart - Rijks gesigneerd 25 maart - Rijks gesigneerd

  Wij kijken samen met auteurs graag naar wat allemaal wél mogelijk is nu. En veel auteurs willen langskomen om uw boek te voorzien van een persoonlijke boodschap en handtekening. De auteur Marcel Wanders van Rijks, Masters of the Golden Age zal zijn boek signeren. Bestel voor donderdag 25 maart 09:00 uur een exemplaar met persoonlijke opdracht! De boeken zullen vanaf maandag 29 maart beschikbaar zijn om af te halen of thuis te laten bezorgen.

  Rijks gesigneerd do 25 mrt > Lees verder en aanmelden
Nieuws

 • Paagman CadeauCard om op te sturen!
  > Lees verder
 • Oproep van schrijvers aan Mark Rutte
Oproep van schrijvers aan Mark Rutte

  Ruim 100 schrijvers sturen vandaag een brief aan Minister-President Mark Rutte. In deze brief een krachtig pleidooi voor het op z'n minst toestaan van een loket voor de momenteel gesloten boekhandels. Lees hier de brief

  Noodkreet van auteurs > Lees verder
 • Nieuwe winkel Nieuwe winkel

  Paagman vestiging Mall of the Netherlands

  > Lees verder
 • Sluiting postbussen Sluiting postbussen

  De postbussen aan de Frederik Hendriklaan zullen per 1 oktober 2020 sluiten. Vanaf 01-10-2020 is de postbuslocatie PakPunt aan de Tripstraat 325, 2571 DK Den Haag.

  Postbussen bij Paagman > Lees verder
 • Coronavirus bij evenementen Coronavirus bij evenementen

  Onze winkels zijn op last van de overheid gesloten tot 15 maart 2021 voor winkelbezoek. U kunt op afspraak bij een van onze vier winkels komen winkelen. Vanwege de huidige maatregelen kunnen wij momenteel geen interviews, boekpresentaties en lezingen met publiek organiseren. Wij kijken samen met auteurs graag naar wat allemaal wél mogelijk is nu. En veel auteurs willen langskomen om uw boek te voorzien van een persoonlijke boodschap en handtekening. Welke boeken persoonlijk gesigneerd beschikbaar zijn ziet u hier!

  Coronamaatregelen bij onze evenementen > Lees verder

 • Speciaal voor u gesigneerd!
  Speciaal voor u gesigneerd! > Lees verder
 • Het Paagman Privilege Programma Het Paagman Privilege Programma

  Met het privilege-programma willen wij u graag belonen voor uw loyaliteit aan Paagman. U ontvangt talloze voordelen en kunt fikse kortingen opbouwen. Ongeacht hoe u deze aankopen doet; in de winkels van Paagman of online via paagman.nl. Wanneer u al een account heeft via paagman.nl, doet u automatisch mee aan het Paagman Privilege programma. Deelname kost u niets, lees voor meer informatie de voorwaarden op paagman.nl/privilege.

  Paagman Privilege > Lees verder

 • New text > Lees verder
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...