FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Vandaag gesloten
Archief
Nieuwe winkel

Openings...zin

Openings...zin

Op zaterdag 26 september opent Paagman een spiksplinternieuwe winkel in winkelcentrum Leidsenhage (toekomstige Westfield Mall of the Netherlands). Het nieuwe boekenconcept van bijna 700 m²  is niet alleen een bijzondere stap in de ontwikkeling van het familiebedrijf Paagman – voor het eerst in ruim 15 jaar wordt in Nederland een geheel nieuwe boekwinkel van deze omvang gerealiseerd.

Openings...zin!
Wij hebben heel veel openings...zin en vieren dit 26 & 27 september graag met u! Kom in dat weekend naar de nieuwe winkel in Leidsenhage, word (gratis) deelnemer van het Paagman Privilege Programma en ontvang direct een Paagman CadeauCard ter waarde van €5,-!

Aansluitende ambities
Fabian Paagman, algemeen directeur van Paagman: “Wij voelden ons vanaf het eerste begin al aangesproken door de ambities van Westfield Mall of The Netherlands. Deze sluiten aan op datgene waar wij als boekhandel voor staan: innovatief en hoogwaardig, maar tevens toegankelijk en zeer aantrekkelijk. We willen als boekhandel blijven vernieuwen, inspireren en verleiden. We zijn er om de boeken en literatuur te vinden die je zoekt, maar vooral ook om datgene te bieden waar je níet direct naar op zoek bent, maar wel wilt lezen, wilt weten, wilt beleven en wilt hebben. Dat sluit zonder meer aan bij Westfield Mall of the Netherlands in het ambiteuze winkelconcept dat ze realiseert aan de rand van Den Haag.”

Nieuw boekenconcept
Vanaf komend najaar kunnen bezoekers in Westfield Mall of The Netherlands terecht voor een overweldigend boekenaanbod. Daarnaast kenmerkt het concept van Paagman zich door het regelmatig organiseren van lezingen en interviews met lokale, nationale en internationale auteurs. Deze bijzondere ontmoetingen – waarmee Paagman jaarlijks zo’n 20.000 bezoekers trekt – zijn altijd gratis toegankelijk en interessant voor een zeer breed publiek. De nieuwe winkel in Westfield Mall of the Netherlands krijgt een verrassende inrichting – ontworpen door designers Aces of Space – en staat daarmee garant voor een innovatief, maar warm en uitnodigende winkel waar het heerlijk ontdekken en verblijven is.

Over Paagman
Paagman is sinds 1951 gevestigd in het Haagse Statenkwartier en groeide in de afgelopen 68 jaar uit tot dé toonaangevende Haagse boekhandel met tevens verkoop van kantoorartikelen, cd’s & lp’s en horeca. Paagman heeft twee winkels in Den Haag en één winkel in Delft; tevens verkoopt Paagman online via paagman.nl. Bij Paagman zijn ca. 110 mensen werkzaam.

Over Westfield Mall of the Netherlands
Winkelcentrum Leidsenhage wordt omgetoverd tot een internationaal retail icoon en gaat in 2021 verder als Westfield Mall of the Netherlands. Met een vloeroppervlakte van 117.000m2, met 280 winkels en 45 eetgelegenheden, zal Westfield Mall of the Netherlands binnenkort flagshipstores van toonaangevende merken, winkels van lokale ondernemers en een variatie aan hippe café en restaurants aanbieden. Het centrum zal ook plaats bieden aan een bioscoop met 10 zalen, foodmarket Fresh! en een speciaal boetiekgedeelte. Unibail-Rodamco-Westfield investeert meer dan 590 miljoen euro in de realisatie van de plannen.

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...