FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
7 mei - Online

Alfred Birney

Alfred Birney
Alfred Birney
Online interview door Jean-Pierre Geelen
Do 7 mei 2020 16:00 uur
MELD U AAN EN DOE (GRATIS) MEE!

Op donderdag 7 mei is Alfred Birney om 16:00 uur te gast in Paagman Centrum. Hij zal naar aanleiding van zijn boek In de wacht geïnterviewd worden door Jean-Pierre Geelen. Meld u aan via het aanmeldformulier en u ontvangt op donderdag 7 mei een informatiemail met daarin de link om het interview te volgen en verdere informatie.

In de wacht
Wachtend op een operatie ziet Alan Noland vanaf zijn ziekenhuisbed de multiculturele samenleving aan zich voorbijtrekken. Ongegeneerd etnisch profilerend en wars van politieke correctheid legt hij zijn tijdelijke leefomgeving onder de microscoop. Daarbij spaart hij ook zijn eigen falen op persoonlijk vlak niet. Wat Alan ziet verbaast, ergert en vermaakt hem zodanig dat hij zijn levensgevaarlijke fysieke toestand bijna vergeet.

Alfred Birney
Alfred Birney (1951) is een Nederlandse schrijver, essayist en columnist. In 2017 won hij de Libris Literatuurprijs voor zijn roman De tolk van Java. Veelvuldig terugkerende thema’s in zijn literaire werk zijn vervreemding van familie, voortdurend raadselen in verband hiermee oplossen en het onvermogen tot identificatie met moederland of vaderland.

Spelregels: Hoe werkt het?
- U kunt het evenement bijwonen via ZOOM. Als u zich aanmeldt via het aanmeldformulier krijgt u op donderdagochtend 7 mei een informatiemail met daarin de link om het interview te volgen en verdere informatie.
- Log uiterlijk een kwartier van tevoren (dus 7 mei om 15:45 uur) in. Dan kunnen we testen of alles werkt!
- Uw geluid staat automatisch op mute, de moderator kan uw geluid aanzetten. De moderator bepaalt dus wie er aan het woord is.
- U kunt in het ZOOM-scherm kiezen voor de optie "Raise Hand". De moderator kan dan uw geluid aanzetten zodat u iets kunt vragen/zeggen.
- U kunt tijdens de meeting ook chatten, dat kan met personen of algemeen tegen iedereen.
- Geïnteresseerden die niet deelnemen aan de meeting kunnen een grotere livestream volgen via: StoreZender en onze Facebookpagina.

De webinar zal zo'n 45 minuten duren en na de lezing zal Alfred Birney signeren. U kunt via onze website een gesigneerd exemplaar bestellen.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...