FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
6 maart

Hillary vs Trump

Hillary vs Trump
Hillary vs Trump
Amerikaans verkiezingsdebat
Charles Groenhuijsen & Willem Post
Zondag 6 maart 13:00 uur
Paagman vestiging Fred; Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Zondag 6 maart debatteren Charles Groenhuijsen(Donald Trump) en Willem Post (Hillary Clinton) om 13:00 uur live bij Paagman vestiging Fred.  De uitkomst van Super Tuesday is bekend en we weten wie er bij de Democraten en Republikeinen definitief kans maakt op het presidentschap van de Verenigde Staten: Hillary Clinton versus Donald Trump. Op het podium nemen zij het standpunt in van de twee kandidaten. Zij evalueren de voorverkiezingen en blikken vooruit op de spannendste Amerikaanse verkiezingsuitslag ooit.

Charles Groenhuijsen
Charles Groenhuijsen was jarenlang correspondent in Amerika voor het NOS Journaal. Tegenwoordig werkt hij als journalist, spreker en televisiemaker in de VS en in Nederland. Hij publiceerde een aantal veelgelezen boeken over Amerika, zijn tweede vaderland, waaronder Oh, oh, Amerika en Amerikanen zijn niet gek.

Willem Post 
VS-deskundige Willem Post presenteerde zijn boeken Magie van New York en New York Specials bij Paagman. Hij volgt de Amerikaanse presidentsverkiezingen op de voet en reisde zelfs met de Haagse delegatie Whitehouse Watchers af naar de VS voor de eerste voorverkiezingen.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...