FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
6 oktober - Fred (Den Haag)

Andy Griffiths

Andy Griffiths
Andy Griffiths
Persconferentie en signeren
Donderdag 6 oktober 2022 16:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Leeftijdsindicatie: vanaf 7 jaar

Wauw! Andy Griffiths - auteur van het Kinderboekenweekgeschenk en De Waanzinnige Boomhut-reeks komt naar Nederland!

Op donderdag 6 oktober is Andy Griffiths samen met vertaler Edward van de Vendel om 16:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zullen over de Kinderboekenweek een heuse persconferentie geven en jullie zijn de journalist!

Dus: bedenk een goede vraag voor Andy Griffiths (in het Engels of het Nederlands) en wie weet mag jij een vraag stellen! Na afloop zal Andy Griffiths al zijn boeken signeren.

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Aanmelden
De persconferentie met Andy Griffiths en Edward van de Vendel is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Let op! We hebben alleen zitplaatsen voor kinderen beschikbaar. Geef daarom in het aanmeldformulier alleen aan hoeveel kinderen het evenement zullen bijwonen. Wij vragen volwassenen om op een andere plek in de winkel het evenement af te wachten.

Waanzinnige boomhutverhalen
Welk kind is er geen fan van De Waanzinnige Boomhut? Met hun humoristische boeken hebben Andy Griffiths en Terry Denton al heel veel kinderen het plezier van lezen laten ontdekken en naar de boekhandel gebracht. Edward van de Vendel heeft dit hilarische Kinderboekenweekgeschenk vertaald!

Van 5 t/m 16 oktober 2022 Kinderboekenweek: Gi-ga-groen!
We gaan lekker naar buiten op avontuur in de natuur, want de Kinderboekenweek is dit jaar Gi-ga-groen! De natuur is overal om ons heen en buiten is er van alles te ontdekken en te doen. Er zijn heel veel boeken die kinderen helpen een echte natuurheld te worden. Leer bijzondere dierenweetjes in informatieve boeken, dompel je onder in spannende verhalen over woeste buitenavonturen of verwonder je over prachtige natuurillustraties in prentenboeken. En natuurlijk organiseren we allemaal leuke activiteiten, dus kom langs! Wie tijdens de Kinderboekenweek voor minstens €12,50 aan kinderboeken koopt, krijgt het Kinderboekenweekgeschenk Waanzinnige boomhutverhalen van Andy Griffiths & Terry Denton cadeau.

Bestel een persoonlijk gesigneerd exemplaar

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 6 oktober uitgeleverd worden. Andy Griffiths zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...