FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
10 mei - vestiging CENTRUM

Anna Nooshin

Anna Nooshin
Anna Nooshin
Lezing en signeren
Zondag 10 mei 14:00 uur
Paagman vestiging Centrum: Lange Poten 41
Toegang gratis, graag aanmelden.
Zondag 10 mei is blogger, succesvol zakenvrouw en populair stijlicoon Anna Nooshin om 14:00 uur te gast bij Paagman vestiging Centrum. Naar aanleiding van haar boek On Top geeft zij een lezing en aansluitend signeert zij.

Anna is een echte online influencer en o.a. eigenaar van het online lifestyle magazine NSMBL.nl sinds 2011 met meer dan 4 miljoen bezoekers per maand! Ze deed in 2014 haar intrede op tv.
On Top
On Top is de must have inspiratiegids voor vrouwen die weleens gedacht hebben: is dit alles? Een boek vol humor, zelfspot en herkenbare situaties. Selfmade woman Anna Nooshin richtte in 2011 een van de meest succesvolle online magazines van Nederland op en is een begrip in modeland. Ze werkt met de grootste merken uit de lifestyle-industrie (van Chanel tot Nike) en reist de wereld rond voor haar baan. In On Top deelt ze haar tips en ideeën over hoe ook jij het beste uit jezelf kunt halen. Ze verpakt deze tips in een eerlijk (succes)verhaal, geïllustreerd met vele mooie - never before seen - privéfoto's, waarbij Anna niet terugdeinst om zichzelf van een andere kant te laten zien. Wat gebeurt er als je ineens 'On Top' staat? Hoe verandert je leven, hoe veranderen je vriendschappen, wat gebeurt er als je voor je droom gaat en het lukt?

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...