FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
31 oktober - Fred (Den Haag)

Annegreet van Bergen

Annegreet van Bergen
Annegreet van Bergen
Lezing
Woensdag 31 oktober 2018 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Woensdag 31 oktober 2018 is Annegreet van Bergen te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal over haar boek Het goede leven een lezing geven. Aansluitend zal zij signeren.

Het goede leven
In Het goede leven pakt Annegreet van Bergen de draad op van haar bestseller Gouden jaren. Nederland is in korte tijd rijker geworden dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden. Nieuwe wetenschappelijke inzichten en technische mogelijkheden zorgden ervoor dat de wereld letterlijk en figuurlijk werd opengebroken. Met bromfiets of auto kwamen we steeds verder van huis. Televisie bracht onbekende landen en volkeren de woonkamer binnen.
Van Bergen laat met nieuwe observaties en anekdotes zien hoe de sterke naoorlogse groei het leven in Nederland onherkenbaar heeft veranderd. De tijd is voorbij dat verloofde stellen jaren moesten sparen voor hun uitzet of dat mensen maanden op een telefoonaansluiting moesten wachten. Welke vrouw wordt nu nog ontslagen als ze gaat trouwen? En wie biedt zijn gasten nog een rokertje aan?

Annegreet van Bergen
Annegreet van Bergen (1954) is econoom en journalist. Eerder schreef ze onder andere De lessen van burn-out (2000), Mijn moeder wilde dood (2010). Haar bestseller Gouden jaren (2014) stond 100 weken in de bestsellerlijst, werd 37 keer herdrukt, genomineerd voor de Libris Geschiedenis Prijs en de NS Publieksprijs en won de Hebban Publieksprijs.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €12,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...