FRED (Den Haag): Open tot 20:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Agenda
Archief
15 maart - Fred (Den Haag)

Annejet van der Zijl

Annejet van der Zijl
Annejet van der Zijl
Interview door Jean-Pierre Geelen
Zaterdag 14 maart 2020 15:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Dit evenement gaat helaas niet door

Het interview met Annejet van der Zijl gaat helaas niet door. De auteur heeft de keuze gemaakt om haar tour door Nederland te staken in verband met het corona-virus. De auteur wil op dit moment niet verantwoordelijk zijn voor volle zalen, niet alleen vanwege haarzelf, maar ook in het belang van de gezondheid van haar lezers.

Annejet van der Zijl

Annejet van der Zijl (1962) debuteerde in 1998 met Jagtlust en groeide in de jaren die volgde uit tot een van de bekendste en meest gelezen non-fictieschrijvers van ons land. Ook de bestsellers Sonny Boy en meest recentelijk De Amerikaanse prinses komen van haar hand. De spannende roman De val van Annika S. (2018) is het nieuwe fictieproject van Annejet van der Zijl en Jo Simons. Van der Zijl ontving in 2012 de Gouden Ganzenveer voor haar grote betekenis voor het geschreven en gedrukte woord in Nederland.

85ste Boekenweek
Zaterdag 7 maart is het zover: de 85ste Boekenweek gaat van start! Van 7 t/m 15 maart is het weer Boekenweek met dit jaar als thema ‘Rebellen en dwarsdenkers’. Het Boekenweekgeschenk met titel Leon & Juliette wordt dit jaar geschreven door Annejet van der Zijl. U ontvangt het Boekenweekgeschenk gratis tijdens de Boekenweek bij besteding van ten minste €15,- aan Nederlandstalige (e-)boeken.

Lees meer Lees minder
Agenda
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...