FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
18 september - Fred (Den Haag)

Annemarie van Haeringen

Annemarie van Haeringen
Annemarie van Haeringen
Tekenworkshop i.s.m. BIC pennen
Woensdag 18 september 2019 14:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden
Leeftijdsindicatie: vanaf 4 jaar

Kom tekenen met Annemarie! Op woensdag 18 september is Annemarie van Haeringen om 14:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal naar aanleiding van haar boek De dag waarop de draak verdween een tekenworkshop geven. Aansluitend zal zij signeren. Deze workshop wordt mede mogelijk gemaakt door BIC.

Tekenworkshop met balpen
Hou jij van tekenen? En baal je er ook van dat je niet altijd je (kleur)potloden bij de hand hebt? Annemarie van Haeringen heeft haar nieuwe boek De dag waarop de draak verdween geheel in BIC-blauw getekend. Dus kom volgende week naar onze tekenworkshop en leer tekenen met balpen!

De dag waarop de draak verdween
Meneer Lòng werd geboren in het jaar van de draak. Hij sliep met een drakenspeen onder een drakendekentje en ging op een drakenpotje. Toen hij groter werd, wist hij het zeker: draken brengen geluk! Hij leerde alles over hen, stond met ze op en ging met ze naar bed. Hij bouwde een huis in de vorm van een draak waar alle kinderen uit de buurt op af kwamen. Zo mooi dat een draak die overvloog wist dat hij aan het juiste adres was. Toen meneer Lòng eenmaal van de schrik was bekomen, was de draak helaas al gevlogen, rijdend op de wind en de wolken… Dit mysterieuze verhaal is geheel in BIC-blauw getekend.

Annemarie van Haeringen
Annemarie van Haeringen (1956) is illustratrice en prentenboekenmaakster. In 1999 won ze haar eerste Gouden Penseel voor haar tekeningen in Malmok, een prentenboek van auteur Sjoerd Kuyper. In 2000 volgde een tweede Gouden Penseel voor De prinses met de lange haren. In 2005 won ze haar derde Gouden Penseel, voor Beer is op Vlinder. In 2014 won ze een Zilveren Penseel voor Coco of het kleine zwarte jurkje en in 2015 voor Sneeuwwitje breit een monster.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...