FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
16 juni - Fred (Den Haag)

Annet Aris

Annet Aris
Annet Aris
Lezing
Zondag 16 juni 2019 13:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op zondag 16 juni is Annet Aris om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal naar aanleiding van haar boek Wegwijzer in het digitale doolhof een lezing geven. Aansluitend zal zij signeren. 

Wegwijzer in het digitale doolhof
In Wegwijzer in het digitale doolhof laat Annet Aris zien dat ‘digitaal’ niet langer een speeltje voor techneuten is, maar iets wat tot in de haarvaten van onze maatschappij is doorgedrongen en grote economische impact heeft. De discussie over de kansen en de risico’s van de digitalisering wordt steeds feller. Een ideale voedingsbodem voor consultants en zelfbenoemde experts die beweren de weg naar de ideale digitale transformatie te kennen. Maar hoe scheid je dan het kaf van het koren? Annet Aris is een baken in deze woelige zee. In Wegwijzer in het digitale doolhof combineert zij, met een nuchtere blik en een vleug humor, de laatste academische inzichten uit haar werk als strategieprofessor bij INSEAD met haar uitgebreide ervaring als commissaris van bedrijven uit zowel de nieuwe als de oude economie. Hoe positief of negatief de uiteindelijke impact van de digitalisering zal zijn is nog zeer onzeker. Eén ding is echter duidelijk: we moeten zelf het heft in handen nemen. Aris wijst ons daarin de weg. 

Annet Aris
Annet Aris doceert digitale strategie aan businessschool Insead in Fontainebleau en is commissaris bij diverse bedrijven. Van 2014 tot eind 2018 schreef zij in Het Financieele Dagblad een wekelijkse columns. Deze columns liggen aan de basis van Wegwijzer in het digitale doolhof.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...