FRED (Den Haag): Online 24/7 geopend
CENTRUM (Den Haag): Online 24/7 geopend
DELFT: Online 24/7 geopend
MALL: Online 24/7 geopend
Archief
8 april - Online

WINACTIE Antje Monteiro signeert

WINACTIE Antje Monteiro signeert
Winactie ZOOM Meet & Greet met Antje Monteiro
Bestel voor donderdag 8 april 2021 een gesigneerd exemplaar!

Win een online een-op-eengesprek met Antje Monteiro! Speciaal voor lezers van haar boek ...EN DOOR zal Antje tijd maken om aantal winnaars via Zoom te ontmoeten! Wat heeft u Antje altijd al willen vragen? Kans maken op een Zoom Meet & Greet met Antje Monteiro? Bestel vóór donderdag 8 april een gesigneerd exemplaar van ...EN DOOR van Antje Monteiro. Met deze aankoop doet u automatisch mee voor de winactie.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan de levertijd van het boek langer zijn. Wij vragen u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

...EN DOOR
Opgegroeid als kind van reizigers knokt Antje zich omhoog in de wereld van de showbizz. Tot wat ze nu is: musicalster, presentatrice, zakenvrouw, moeder van Romy en nog veel meer. In haar eerste boek ...EN DOOR vertelt ze haar aangrijpende en indrukwekkende verhaal. Aan de hand van haar persoonlijke ervaringen neemt Antje de lezer mee in haar bijzondere leven en geeft ze tegelijkertijd tips voor een positieve mindset en het vinden van geluk.

Het Zoom-gesprek zal plaatsvinden op vrijdagmiddag 9 april. Wij nemen contact op met de winnaars. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...