FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
20 september - Fred (Den Haag)

Anton Corbijn

Anton Corbijn
Anton Corbijn
Signeersessie
Zondag 20 september 2020 14:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, reserveren verplicht

Op zondag 20 september is Anton Corbijn om 14:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal naar aanleiding van zijn boek MOØDe signeren. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Let op: dit evenement is een meet & greet zonder zitplaatsen. U kunt aansluiten in de signeerrij, aanmelden is verplicht. Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan hier een persoonlijk gesigneerd exemplaar!

MOØDe
In MOØDe presenteert de internationaal toon- aangevende fotograaf en filmmaker Anton Corbijn beelden uit zijn rijke oeuvre waarin hij de cross-over tussen de fotografie en de modewereld opzoekt. Daarmee omarmt hij de term ‘mode’ in de ruimste zin. De portretten die Corbijn maakte van onder anderen Alexander McQueen, Tom Waits, Kate Moss, Björk en Clint Eastwood hebben een iconische status verworven. Als visual director achter Depeche Mode en door zijn decennialange samenwerking met onder meer U2 heeft hij een stempel gedrukt op hoe wij naar een belangrijk stuk hedendaagse cultuur kijken. Met MOØDe bewijst Anton Corbijn dat mode overal is. Dit boek toont meer dan honderdvijftig beelden en samenwerkingen uit Corbijns oeuvre, waarvan vele voor het eerst worden gepubliceerd.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...