FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
21 oktober - vestiging FRED

APIE

APIE
Apie
Workshop & theatervoorstelling
Woensdag 21 oktober 14:00 uur
Leeftijdsindicatie: vanaf 4 jaar
Paagman vestiging Fred: Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden
Woensdag 21 oktober is het Theatergezelschap Mar&Co om 14:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred.  Tijdens deze middag zullen zij een voorproefje geven van de bijzondere familievoorstelling Apie! dat tijdens de kerstvakantie te zien is in het Museon Den Haag naar aanleiding van de tentoonstelling Babydieren, jong geleerd oud gedaan.

APIE
De theatervoorstelling Apie! vertelt het verhaal over een babyaapje die in de jungle geboren wordt. Apie moet zich als kleintje zien te redden in de grote jungle. Hij reist naar de grote stad om zijn vader te zoeken en beleeft onderweg van allerlei avonturen en moet hierbij vele gevaren trotseren. Zal hij ooit weer terugkeren naar de jungle?

Voorafgaand aan de voorstelling bij Paagman, zullen kinderen in een workshop babydieren uit de jungle maken, die tijdens de voorstelling in een bonte stoet voorbij paraderen. APIE is toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar, maar ook voor volwassenen zeer geschikt.


Theatergezelschap Mar&Co

Sinds februari 2005 ontwikkelt en produceert Marco van Veldhuizen met zijn Theatergezelschap Mar&Co voorstellingen, die mede gebaseerd zijn op improvisatie voor en met kinderen. Een aantal bekende voorstellingen zijn Improela, Zoo(i)!, Zeemeerminge, De Vliegende Hollander en Zoemmmmm! (geïnspireerd door het verhaal van Eric of het Klein Insektenboek van Godfried Bomans). Deze zijn o.a. gepresenteerd als activiteit bij tentoonstellingen van het Museon in Den Haag. Daarnaast verzorgt het gezelschap Hotspot Speed Tours, thematische Weetjes Warming Up’s en andere verrassende theatrale activiteiten in samenwerking met o.a. Museon, Dunea, Simavi en WNF. De spelers van Mar&Co zijn geroutineerde improvisatoren/acteurs van verrassende pluimage en onbeperkte mogelijkheden.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...