FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
20 april

Apotheker en van Dissel

Apotheker en van Dissel
Apotheker en van Dissel
Boekpresentatie
Vrijdag 20 april 2018 19:00 uur
Paagman vestiging Fred Den Haag
Toegang gratis, graag aanmelden

Vrijdag 20 april 2018 zijn Henk Apotheker & Kirsten van Dissel om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred. Zij zullen hun thriller Erfenis presenteren en aansluitend zullen zij signeren. 

Erfenis
Sinds Chris Meyer voor zichzelf is begonnen, laat ze geen sporen meer na. Niet digitaal en niet in de echte wereld. Chris is privédetective, ze is een kameleon en computers hebben geen geheimen voor haar. Ze lost liever problemen voor andere mensen op dan dat ze haar eigen leven aanpakt. Als internetmiljonair Mirko Noorman haar vraagt zijn verdwenen zoon op te sporen, lijkt dat een onmogelijke missie. Chris waagt zich al meteen op verraderlijk terrein, en als haar jonge informant Danny dood onder aan een flatgebouw wordt gevonden, is er voor Chris geen weg meer terug. Ze komt in aanvaring met de levensgevaarlijke misdaadfamilie De Soete. En als Chris’ turbulente verleden een onverwachte rol blijkt te spelen, loopt de drie jaar oude ontvoering uit op een persoonlijk drama.

In Erfenis is de hoofdrol weggelegd voor privédetective Chris Meyer. Maar hoe gaat dat nu echt in zijn werk? Tijdens de presentatie zullen twee privédetectives u meenemen naar de wereld van opsporing en onderzoek, en uitleggen waarom niets is wat het lijkt…

Apotheker & Van Dissel
Henk Apotheker is schrijver en scenarist van o.a. De Turkenflat en de zeer succesvolle tv-serie Flikken. Kirsten van Dissel is actrice (o.a. Baantjer en tv-presentatrice van Team West, het opsporingsprogramma van TV West). Erfenis is het eerste deel in een reeks rondom privédetective Chris Meyer, waarin de auteurs hun ervaring en kennis rondom misdaad verenigen in een ijzersterke thriller.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €12,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!
 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...