FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Vandaag gesloten
Archief
17 oktober - Fred (Den Haag) en Leidsenhage

Arend van Dam

Arend van Dam
Voorleestheater Arend van Dam
Zaterdag 17 oktober 2020
Paagman vestiging Fred (Den Haag) 11:00 uur
Paagman vestiging Leidsenhage 14:00 uur
Toegang gratis, reserveren verplicht
Leeftijdsindicatie: vanaf 7 jaar

Op zaterdag 17 oktober is Arend van Dam om 11:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag) en om 14:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Leidsenhage (Mall of the Netherlands, Leidschendam). Hij zal een voorleestheater geven over zijn Kinderboekenweekgeschenk De diamant van Banjarmasin! Aansluitend zal hij signeren. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

>>Arend van Dam op de FRED ontmoeten? Meld je dan hier aan!<<

>>Arend van Dam in LEIDSENHAGE ontmoeten? Meld je dan hier aan!<<


De diamant van Banjarmasin
Op de bijrijdersstoel in de vrachtwagen van zijn vader vraagt Arend op een dag: ‘Pa, wie zijn wij eigenlijk? Waar komen we vandaan?’ In dit boek probeert de schrijver zestig jaar later antwoorden te vinden op die vragen. In acht verhalen schrijft hij zich door de geschiedenis van Nederland heen. Het zijn verhalen over helden, gelukszoekers, vertrekkers en nieuwkomers. In al die verhalen vragen de hoofdpersonen zich af: ‘Wie ben ik? Waar wil ik zijn? Ben ik welkom?’ Soms botst het en wordt de vraag gesteld: ‘Wie ben jij? Ik was hier eerst!’ Ja, wie was hier eigenlijk het eerst?

Kinderboekenweek 2020: En toen?
Lijkt het jou leuk om met een tijdmachine naar vroeger te reizen? We hebben nieuws voor je: dat kan. Tijdmachines bestaan allang en we noemen ze boeken! Tijdens de Kinderboekenweek (30 september t/m 11 oktober) reizen we met z'n allen naar het verleden. Alle vier de winkels van Paagman staan vol met boeken waarin vroegere tijden een rol spelen. En we organiseren allemaal leuke activiteiten, dus kom langs! Zie hier het volledige programma. 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...