FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Archief
31 augustus - online

Livestream Arjen Lubach

Livestream Arjen Lubach
Arjen Lubach
Online interview door Jean-Pierre Geelen
Maandag 31 augustus 2020 16:00 uur
MELD U AAN EN DOE (GRATIS) MEE!

Op maandag 31 augustus is Arjen Lubach om 16:00 te gast bij Paagman voor een interview via ZOOM en Facebook Live. Hij zal naar aanleiding van zijn boek Stoorzender door Jean-Pierre Geelen geïnterviewd worden. Meld u aan via het aanmeldformulier en u ontvangt een informatiemail met daarin de link om het interview te volgen en verdere informatie. Na het interview zal Arjen Lubach om 19:00 uur bij Paagman vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag) signeren. Meld u hier aan als u bij de meet & greet aanwezig wilt zijn!

Bestel hier uw persoonlijk gesigneerde exemplaar!

Spelregels: Hoe werkt het?
- U kunt het evenement bijwonen via ZOOM. Als u zich aanmeldt via het aanmeldformulier krijgt u snel daarna een informatiemail met daarin de link om het interview te volgen en verdere informatie.
- Log uiterlijk een kwartier van tevoren (dus 15:45 uur) in. Dan kunnen we testen of alles werkt!
- Uw geluid staat automatisch op mute, de moderator kan uw geluid aanzetten. De moderator bepaalt dus wie er aan het woord is.
- U kunt in het ZOOM-scherm kiezen voor de optie "Raise Hand". De moderator kan dan uw geluid aanzetten zodat u iets kunt vragen/zeggen.
- U kunt tijdens de meeting ook chatten, dat kan met personen of algemeen tegen iedereen.
- Geïnteresseerden die niet deelnemen aan de meeting kunnen een grotere livestream volgen via: StoreZender en onze Facebookpagina.

De livestream zal zo'n 45 minuten duren. Na het interview zal Arjen Lubach om 19:00 uur bij Paagman vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag) signeren. Meld u hier aan als u bij de meet & greet aanwezig wilt zijn! Ook kunt u via onze website een gesigneerd exemplaar bestellen

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...