FRED (Den Haag): Online 24/7 geopend
CENTRUM (Den Haag): Online 24/7 geopend
DELFT: Online 24/7 geopend
MALL: Online 24/7 geopend
Agenda
Archief
21 maart - Fred (Den Haag)

Arthur Brand

Arthur Brand
Arthur Brand
Lezing
Donderdag 21 maart 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdag 21 maart is kunstdetective Arthur Brand om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Hij zal een lezing geven over zijn boek De paarden van Hitler. Aansluitend zal hij signeren.

De paarden van Hitler
Hoe de kunstdetective zijn sensationeelste ontdekking deed en wereldnieuws werd. De paarden van Hitler is een ongelooflijk spannend, waargebeurd verhaal over geheime diensten, oud-nazi’s, neonazi’s en heel veel geld.

Tijdens een bezoek aan zijn oude leermeester krijgt kunstdetective Arthur Brand een foto te zien van de paarden van Hitler, twee metershoge beelden die Hitler ooit voor de Rijkskanselarij had laten plaatsen. Ze worden te koop aangeboden. Maar die wereldberoemde beelden waren toch in de Slag om Berlijn vernietigd? Dit moeten vervalsingen zijn.

Brand ontdekt echter dat de paarden geen vervalsingen zijn. Hij gaat als een ware detective op onderzoek uit en probeert te achterhalen waar de beelden de afgelopen zeventig jaar bleven, wie ze in handen had en wie ze nu voor veel geld op de zwarte markt wil verkopen. Tijdens zijn spannende zoektocht ontmoet hij kopstukken van criminele organisaties, oud-nazi’s, oud-KGB’ers, neonazi’s, louche figuren en Oost-Duitse ex-politie – ze blijken er allemaal mee te maken te hebben. Uiteindelijk weet Brand, samen met de Duitse politie, de beelden te confisqueren. Hij haalt er het wereldnieuws mee.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!  

Lees meer Lees minder
Agenda
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...