FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
1 november

Arun Gandhi

Arun Gandhi
Arun Gandhi
Interview (in het Engels) door Sacha Kester
Woensdag 1 november 2017 19:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Woensdag 1 november is Arun Gandhi, de kleinzoon van Mahatma Gandhi, om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Naar aanleiding van zijn nieuwe boek Het boek van wijsheid wordt hij geïnterviewd (in het Engels) door Volkskrant journaliste Sacha Kester en aansluitend zal hij signeren.

In zijn nieuwe boek beschrijft Arun Gandhi 11 levenslessen van zijn grootvader, Mahatma Gandhi. Arun Gandhi werd liefdevol opgevoed en opgeleid door zijn grootvader, totdat die in 1948 werd vermoord. Nu is Arun over de hele wereld bekend als activist, spreker en verspreider van het gedachtegoed van Mahatma Gandhi.

Het boek van wijsheid
Arun Gandhi woonde twee jaar in de beroemde ashram van Mahatma Gandhi. Voor Arun was de grondlegger van het moderne India, geliefde filosoof en invloedrijke mensenrechtenactivist gewoon zijn opa. Een opa die zijn leerlingen duidelijke en praktische levenslessen gaf om een betekenisvol, rijk en rustig leven te leiden. Mahatma's adviezen zijn krachtig, tijdloos en praktisch, en Arun weet ze naadloos aan te laten sluiten bij de moderne tijd. Sterker nog, in het huidige politieke en maatschappelijke klimaat zijn deze lessen waardevoller dan ooit. Daarnaast is Het boek van wijsheid een portret van Mahatma Gandhi als man, leider en opa. Kleinzoon en grootvader delen persoonlijke verhalen, die tegelijkertijd universeel zijn: over jezelf ontdekken, identiteit, vriendschap en familie.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...