FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur
Archief
11 mei - alle winkels

Atlas verschijnt

Atlas verschijnt
Atlas verschijnt
Ontbijt met thee en muffins!
Donderdag 11 mei 2023
vestiging Fred: geopend vanaf 08:00
vestiging Centrum: geopend vanaf 08:00
vestiging Delft: geopend vanaf 08:30
vestiging Mall: geopend vanaf 09:00

Op donderdag 11 mei 2023 verschijnt Atlas. Het verhaal van Pa Salt, het achtste deel in de immens populaire serie van Lucinda Riley over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent. Dit laatste deel brengt de Zeven zussen-reeks tot een prachtig en onvergetelijk einde. Alle winkels van Paagman zullen op de eerste dag van verschijning extra vroeg open gaan, zodat jij als eerste kunt beginnen aan Atlas! Kom extra vroeg naar een van onze winkels en ontmoet medelezers. Wij trakteren op thee en muffins!

Kom 11 mei ontbijten!
Alle winkels van Paagman zullen op de eerste dag van verschijning extra vroeg open gaan, zodat jij als eerste kunt beginnen aan Atlas! Kom extra vroeg naar een van onze winkels en ontmoet medelezers. Wij trakteren op thee en muffins!

In het Kicking Horse Café serveren we naast de traktatie ook nog de Lucinda Riley special: een scone met clotted cream en lemoncurd voor €4,50.

Atlas. Het verhaal van Pa Salt
Atlas, het achtste en laatste deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, vertelt het verhaal van Pa Salt en begint in Parijs, 1928. Een voor dood achtergelaten jongen wordt in huis gehaald door een liefdevolle familie. Daar bloeit hij volledig op, maar het blijft een mysterie wie hij écht is. De jongen weigert een woord los te laten over zijn verleden. Net als hij de ellende waarvoor hij is gevlucht bijna is vergeten – evenals de belofte die hij heeft gezworen na te komen – rukt het kwaad op in Europa en weet hij dat hij weer zal moeten vluchten.

De Egeïsche zee, 2008. De zeven zussen, voor het eerst compleet, ontmoeten elkaar aan boord van de Titan om afscheid te nemen van hun geliefde Pa Salt. Tot ieders verbazing heeft hij aan de zevende zus de sleutel van hun verleden toevertrouwd – maar iedere waarheid die wordt onthuld, roept nieuwe vragen op. Kenden de zussen hun geliefde vader eigenlijk wel? En wat zijn de gevolgen van zijn lang verborgen geheimen?

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...