FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 21:00 uur
  1. Home
  2. >
  3. Boeken
  4. >
  5. Auteur
  6. >
  7. Dan Brown

OORSPRONG IS EINDELIJK DAAR: DE NIEUWE DAN BROWN

Dan Brown
Een van de succesvolste thrillerauteurs van het moment is Dan Brown. Zijn thrillers De Da Vinci Code, Het Bernini Mysterie, Het Verloren Symbool en Inferno zijn een wereldwijd succes. September 2016, dertien jaar na het fenomenale, internationale succes van De Da Vinci Code, verschijnt  een Young Adult versie voor 13+ van deze wereldwijde bestseller. Als zoon van een prijswinnend wiskundige en een moeder die religieuze muziek speelde, werd Dan Brown in zijn jeugd omringd door de tegengestelde ideeën van wetenschap en geloof. Deze tegenstellingen vormden de inspiratiebron voor Het Bernini Mysterie, het eerste boek met professor Robert Langdon in de hoofdrol. Dan Brown doceerde Engels aan de Philips Exeter Acadamy, tot hij besloot zich volledig op het schrijven te storten, Samen met zijn vrouw Blythe, die kunsthistorica en schilderes is, gaat hij regelmatig op reis om research voor zijn boeken te doen.

Oorsprong
Oorsprong (Engels: Origin)  is het nieuwe boek van Dan Brown, de populairste thrillerschrijver ter wereld. In Oorsprong keert Robert Langdon terug en zoekt hij naar antwoorden op levensvragen. Het nieuwe boek bevat opnieuw de vaste ingrediënten van Dan Browns bestsellers. Voor de vijfde keer is Robert Langdon de hoofdpersoon. Brown weeft in Oorsprong wederom een mozaïek van wetenschap, religie, geschiedenis, kunst, architectuur en een flinke dosis codes.

Lees hier de proloog en het eerste hoofdstuk van Oorsprong van Dan Brown

Toch zullen deze elementen in het nieuwste avontuur van Robert Langdon op een geheel andere manier worden toegepast. Oorsprong zit vol met moderne kunst en de allernieuwste technologische snufjes. Dat deze ingrediënten een leidraad door Dan Browns boeken vormen, is geenszins verbazingwekkend: als zoon van een prijswinnend wiskundige en een moeder die religieuze muziek speelde, werd Dan Brown in zijn jeugd omringd door de tegengestelde ideeën van wetenschap en geloof. Deze tegenstellingen vormden de inspiratiebron voor Het Bernini Mysterie, het eerste boek met professor Robert Langdon in de hoofdrol.

 

Alle boeken van Dan Brown (106 boeken). Klanten op paagman.nl zochten Dan Brown ook in "Thrillers & Spanning"

106 ARTIKELEN
ebooksalles
Hide filter Auteur
Meer Minder
Hide filter Editie
Meer Minder
Hide filter Uitgave
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Hide filter Serie
Meer Minder
Hide filter Taal
Meer Minder
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...