FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur
  1. Home
  2. >
  3. Boeken
  4. >
  5. Auteur
  6. >
  7. Karin Slaughter

Karin Slaughter

Karin Slaughter (1971) is een Amerikaanse thrillerschrijfster, bekend als de 'Queen of suspense'. Haar boeken zijn al in achtentwintig landen uitgegeven en hebben een vaste plek op de nationale en internationale bestsellerslijsten verworven. In totaal werden van haar boeken alleen al in Nederland meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Ze is geboren in een klein stadje in Georgia en woont tegenwoordig in Atlanta. Deze afkomst komt ook terug in haar boeken, aangezien ze verschillende series schreef waar deze plaatsen een rol in spelen. Zo schreef ze de Grant Country-serie met kinderarts Sara Linton en de Atlanta-serie met Will Trent. Deze twee reeksen vormen samen de derde serie, de Georgia-reeks.

Al haar boeken zijn los van elkaar te lezen, maar in de juiste volgorde krijgt u nog meer mee van het grote verhaal. Start met het boek Nachtschade als je begint met de Grant Country-serie, met het boek Triptiek voor de Atlanta-serie of met Genesis voor de Georgia-reeks.

Alle boeken van Karin Slaughter (257 boeken). Klanten op paagman.nl zochten Karin Slaughter ook in "Thrillers & Spanning"

257 ARTIKELEN
ebooksalles
Hide filter Editie
Meer Minder
Hide filter Uitgave
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Hide filter Serie
Meer Minder
Hide filter Taal
Meer Minder
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...