FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
  1. Home
  2. >
  3. Boeken
  4. >
  5. Auteur
  6. >
  7. Lucinda Riley

Lucinda Riley

Lucinda Riley is dé bestsellerauteur van deze eeuw. Wereldwijd werden er al meer dan vijfentwintig miljoen exemplaren van haar romans verkocht. In Nederland en België gingen er al meer dan drie miljoen boeken over de toonbank en verbrak ze meerdere verkooprecords.

De auteur van De zeven zussen-serie, Lucinda Riley (1966-2021) werd geboren in Ierland en woonde afwisselend in Engeland en Zuid-Frankrijk. Haar jeugd bracht zij deels door in Bangkok en deels in Ierland. De in Ierland geboren Lucinda Riley schreef haar eerste boek op 24-jarige leeftijd. Haar werk wordt sindsdien in 34 landen uitgegeven en er werden al meer dan 25 miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Ze haalde veel van de inspiratie voor haar boeken uit de plaatsen waar ze gewoond heeft. In juni 2021 liet haar familie in een verklaring weten dat de Ierse schrijfster op 55-jarige leeftijd is overleden: "We realiseren ons dat dit een enorme schok zal zijn voor velen, omdat de meeste mensen niet wisten dat Lucinda al vier jaar aan kanker leed."

Op 11 mei 2023 verscheen het laatste deel van De zeven zussen-serie, Atlas, het verhaal waar Lucinda Riley aan begon, en wat haar zoon Harry heeft voltooid.

Alle boeken van Lucinda Riley (163 boeken). Klanten op paagman.nl zochten Lucinda Riley ook in "Kind & Jeugd"

163 ARTIKELEN
ebooksalles
Hide filter Editie
Meer Minder
Hide filter Uitgave
Meer Minder
Hide filter Merk
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Hide filter Serie
Meer Minder
Hide filter Taal
Meer Minder
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...