FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur
  1. Home
  2. >
  3. Boeken
  4. >
  5. Auteur
  6. >
  7. Margaret Atwood

Margaret Atwood

Margaret Atwood (1939) is dichteres, romanschrijfster, literair criticus, feministe en politiek activiste. Mede door haar moderne klassieker Het verhaal van de dienstmaagd (Engels: The Handmaid's Tale, 1985) wordt ze gezien als een van Canada's belangrijkste hedendaagse schrijvers. Door de HBO-serie The Handmaid's Tale heeft haar roman weer heel veel nieuwe lezers gevonden. Sinds de start van de serie zijn er drie miljoen nieuwe exemplaren van het boek verkocht – volgens Amazon was het zelfs de best gelezen titel van 2017.

De testamenten: Hét vervolg op The Handmaid's Tale

Op dinsdag 10 september 2019 is de wereldwijde release van De testamenten, Atwoods langverwachte, adembenemende nieuwe roman. Vijftien jaar na de gebeurtenissen in Het verhaal van de Dienstmaagd heeft het totalitaire regime van de Republiek Gilead nog altijd de macht in handen, maar van binnenuit begint het scheuren te vertonen.
Op dit allesbepalende punt in de geschiedenis komen de levens van drie verschillende vrouwen samen, met mogelijk explosieve gevolgen.

Voor verschijning van de roman werd al bekend dat het boek op de shortlist van de Booker Prize 2019 staat.

Alle boeken van Margaret Atwood (253 boeken). Klanten op paagman.nl zochten Margaret Atwood ook in "Geschiedenis & Politiek"

253 ARTIKELEN
ebooksalles
Hide filter Editie
Meer Minder
Hide filter Uitgave
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Hide filter Serie
Meer Minder
Hide filter Taal
Meer Minder
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...