FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
  1. Home
  2. >
  3. Boeken
  4. >
  5. Auteur
  6. >
  7. Taylor Jenkins Reid

Taylor Jenkins Reid

Taylor Jenkins Reid (1983) is een Amerikaanse auteur die vooral bekend staat om haar romans The Seven Husbands of Evelyn Hugo, Daisy Jones & The Six en Malibu Rising. De meeste romans van Jenkins Reid zijn door terugkerende personages en overeenkomstige thema's onderling verbonden, daarom worden de Nederlandse vertalingen van de boeken uitgegeven als De Californian Dream-reeks.

Aurora

De boeken van Taylor Jenkins Reid zijn fictie, maar de fictieve indie-band in haar boek Daisy Jones & The Six  is duidelijk gebaseerd op Fleetwood Mac. In de roman creëert de fictieve band hun eigen jaren '70 meesterwerk album, Aurora. Daarna gaan ze uit elkaar en nemen nooit meer samen op. Achter in het boek heeft Taylor Jenkins Reid de tracklist van Aurora met de bijbehorende teksten opgenomen, en ze heeft een afspeellijst samengesteld van de liedjes die de roman hebben geïnspireerd (met dus onder andere heel veel Fleetwood Mac), maar er is geen manier om de muziek daadwerkelijk te beluisteren. Tot nu.

In maart 2023 verschijnt op Amazon Prime een miniserie gebaseerd op het boek. En dat niet alleen: de makers van de serie halen Daisy Jones & The Six nog meer naar de echte wereld door het debuutalbum van de fictieve band, Aurora, uit te brengen. Op dit album staan 11 originele tracks uit de serie gebaseerd op het boek, Daisy Jones & The Six.

Alle boeken van Taylor Jenkins Reid (44 boeken). Klanten op paagman.nl zochten Taylor Jenkins Reid ook in "Engelstalige titels"

44 ARTIKELEN
ebooksalles
Hide filter Editie
Meer Minder
Hide filter Uitgave
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Hide filter Taal
Meer Minder
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...