FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
11 september - Fred (Den Haag)

Avond van het politieke boek

Avond van het politieke boek
Avond van het politieke boek
Interview genomineerden PrinsjesBoekenprijs
Woensdag 11 september 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op woensdag 11 september is de Avond van het politieke boek om 19:00 uur bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Op deze avond zullen twee van de drie genomineerden voor de PrinsjesBoekenprijs 2019, Carla Hoetink en Coen Teulings, geïnterviewd worden. Ook zal Monique Leyenaar spreken over haar boek De hoogste tijd in relatie tot het thema van het Prinsjesfestival 'Gezocht: volksvertegenwoordiger (v/m)'. Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met ProDemos.

Avond van het politieke boek
Mark Kranenburg (NRC) interviewt de auteurs over hun boeken en hun visie op het schrijven van boeken over politiek. Hoe doe je dat, waar moet je rekening mee houden? Wat hebben goede politieke boeken gemeen? En wat lezen de auteurs zelf graag?

De genomineerde auteurs zijn:
Carla Hoetink – Macht der gewoonte
Coen Teulings – Over de Dijken
Herman Tjeenk Willink – Groter denken, kleiner doen

PrinsjesBoekenprijs
De PrinsjesBoekenprijs is een Nederlandse prijs voor het beste politieke boek van het voorafgaande parlementaire jaar. De prijs is ingesteld om het belang van boeken over de nationale politiek te benadrukken en de kwaliteit ervan te helpen bevorderen. De PrinsjesBoekenprijs wordt in de Eerste Kamer uitgereikt tijdens het Prinsjesfestival in de week voor Prinsjesdag. De uitreiking van de PrinsjesBoekenprijs vindt plaats op vrijdag 13 september in de Eerste Kamer.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...