FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
14 september - Fred (Den Haag)

Avond van het Politieke Boek

Avond van het Politieke Boek
Avond van het Politieke Boek
Interview genomineerden PrinsjesBoekenprijs
Woensdag 14 september 2022 19:00 uur
Inloop vanaf 18:30 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, aanmelden gewenst

Op woensdag 14 september is de Avond van het Politieke Boek om 19:00 uur bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Op deze avond zullen de drie genomineerden voor de PrinsjesBoekenprijs 2022 geïnterviewd worden door Guus Valk (chef politiek van NRC). De genomineerden voor de PrinsjesBoekenprijs zijn in willekeurige volgorde:

Uitgewoond – Cody Hochstenbach (Das Mag)
Sywerts Miljoenen – Jan Hein Strop, Stefan Vermeulen (Follow the Money Publishing)
De Indische doofpot – Maurice Swirc (Arbeiderspers)

PrinsjesBoekenprijs
De PrinsjesBoekenprijs is een Nederlandse prijs voor het beste Politieke Boek van het voorafgaande parlementaire jaar. De prijs is ingesteld om het belang van boeken over de nationale politiek te benadrukken en de kwaliteit ervan te helpen bevorderen. Op 9 september zal NRC de drie genomineerden van de PrinsjesBoekenprijs 2022 bekendmaken. De uitreiking van de PrinsjesBoekenprijs vindt samen met de uitreikingen van PrinsjesFotoprijs en PrinsjesPodcastprijs plaats tijdens Democratie in Woord en Beeld, op donderdag 15 september in de Eerste Kamer.

Aanmelden
De Avond van het Politieke Boek is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u zich melden bij het evenement waarna u een zitplaats toegewezen krijgt.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kunt u het evenement niet bijwonen? De genomineerden van de PrinsjesBoekenprijs zullen hun boek op de Avond van het politieke boek ook voor u persoonlijk signeren. Hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren!

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 14 september uitgeleverd worden. De auteurs zullen hun boek op 14 september signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...