FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Agenda
Archief
14 september - Fred (Den Haag)

Avond van het politieke boek

Avond van het politieke boek
Interview genomineerden PrinsjesBoekenprijs
Dinsdag 14 september 2021 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, reserveren verplicht (beperkt aantal zitplaatsen)

Op dinsdag 14 september is de Avond van het Politieke Boek om 19:00 uur bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Op deze avond zullen de drie genomineerden voor de PrinsjesBoekenprijs 2021 geïnterviewd worden. Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met ProDemos. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

PrinsjesBoekenprijs
De PrinsjesBoekenprijs is een Nederlandse prijs voor het beste Politieke Boek van het voorafgaande parlementaire jaar. De prijs is ingesteld om het belang van boeken over de nationale politiek te benadrukken en de kwaliteit ervan te helpen bevorderen. Begin september zal NRC de drie genomineerden van de PrinsjesBoekenprijs 2021 bekendmaken. De uitreiking van de PrinsjesBoekenprijs vindt plaats tijdens Democratie in Woord en Beeld op donderdag 16 september in de Eerste Kamer.

Aanmelden
De Avond van het politieke boek is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u aansluiten in de rij om uw boek te laten signeren.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kunt u het evenement niet bijwonen? De genomineerden van de PrinsjesBoekenprijs zullen hun boek op de Avond van het politieke boek ook voor u persoonlijk signeren. Hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren!

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 14 september uitgeleverd worden. De auteurs zullen hun boek op 14 september signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Onze evenementen zijn ook regelmatig via Facebook Live te volgen.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Avond van het politieke boek
*
*
*
*
*
 
Agenda
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...