FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
9 september - Fred (Den Haag)

Avond van het Politieke Boek

Avond van het Politieke Boek
Avond van het Politieke Boek
Interview genomineerden PrinsjesBoekenprijs
Woensdag 9 september 2020 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Voor dit evenement zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar

Op woensdag 9 september is de Avond van het Politieke Boek om 19:00 uur bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Op deze avond zullen de drie genomineerden voor de PrinsjesBoekenprijs 2020 geïnterviewd worden door Lamyae Aharouay (NRC). Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met ProDemos. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Voor dit evenement zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Zowel de gereserveerde zitplaatsen als de wachtrij zijn volgeboekt.

PrinsjesBoekenprijs
De PrinsjesBoekenprijs is een Nederlandse prijs voor het beste Politieke Boek van het voorafgaande parlementaire jaar. De prijs is ingesteld om het belang van boeken over de nationale politiek te benadrukken en de kwaliteit ervan te helpen bevorderen.

Genomineerden voor de PrinsjesBoekenprijs
Op vrijdag 4 september maakt de jury van de PrinsjesBoekenprijs via NRC Handelsblad de drie genomineerden wereldkundig. In de zomer kwam de jury al tot een longlist. Klik hier voor dat bericht

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...