FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
29 november- Fred (Den Haag)

Babette Labeij

Babette Labeij
Babette Labeij
Muzikale inspiratiesessie
Donderdag 29 november 2018 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden
Donderdag 29 november 2018 is zangcoach Babette Labeij om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal naar aanleiding van haar boek ZING! een muzikale inspiratiesessie geven. Dit is leuk voor alle niveaus. Er wordt dus niet verwacht dat men zelf mee zal zingen (al mag dat wel), maar starten in de auto op terugweg kan ook! Aansluitend zal zij signeren

ZING!
Kan ik wel zingen? Ben ik niet te oud? Zing ik niet vals? Honderden excuses kun je verzinnen om iets niet te doen, er niet voor te gaan. Ik zie dagelijks mensen die willen zingen: sommigen met al heel veel ervaring en anderen die nog nooit hebben gezongen. Wil je zingen, ga dan zingen! Zo simpel is het. Hoe oud je ook bent, van welke muziek je ook houdt: iedereen heeft een stem. Je hoeft geen Pavarotti of Whitney Houston te zijn om jezelf te laten horen. In ZING! wil Babette iedereen laten ervaren hoe bevrijdend zingen is – of je nu houdt van klassieke muziek, smartlappen, popsongs of schlagers. Mond open en zingen maar!

Babette Labeij
Zangeres en zangcoach Babette Labeij groeide op in de jaren tachtig met muziek van grootheden als Bryan Ferry, Duran Duran en Kate Bush. In de roaring nineties stortte ze zich vol overgave in de Amsterdamse muziekscene, zong met o.a. Herman Brood, Loïs Lane en Trijntje Oosterhuis en stond op elk podium in Nederland met haar eigen band. Als zangcoach begeleidde ze o.a. Hennie Vrienten en de Dolly Dots, ze was jarenlang zangcoach van The Voice of Holland en The Voice Kids en ze runt haar eigen zangschool in Amsterdam en Rotterdam.

 

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...