FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
30 augustus - Fred (Den Haag)

Banenmarkt

Banenmarkt
Banenmarkt
Werken bij Paagman: iets voor jou?
Dinsdag 30 augustus 2022 19:00-21:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis
Om buren, buurtgenoten en andere geïnteresseerden wat meer te vertellen over de mogelijkheden om bij Paagman aan de slag te gaan organiseren wij op dinsdag 30 augustus van 19:00 tot 21:00 uur een banenmarkt in onze winkel aan de Frederik Hendriklaan. Kom vrijblijvend langs voor een kop koffie en een backstage tour door ons bedrijf. Verschillende collega’s staan die avond klaar om vragen te beantwoorden en te vertellen over hun werkdag. Ongeacht de uitkomst van die kennismaking, laten we je niet met lege handen naar huis gaan!

Werken bij Paagman: iets voor jou?
Wat ooit begon als de huiskamer van het Statenkwartier (aldus de lokale krant Den Haag Centraal) is gegroeid tot een bedrijf van vijf winkels: drie ‘in het Haagse’ en twee daarbuiten. Inmiddels vormen we een leuke club met zo’n 120 collega’s die ernaar streven om het bijzondere binnen handbereik te brengen. Bovendien zijn we volledig zelfstandig. Denk aan onze horeca en administratie, maar ook aan het etalagedesign en onze social media: we doen alles helemaal zelf. Dat is een geweldige uitdaging, maar dat kunnen we niet alleen.

We hebben een heel aantal trouwe collega’s waar we al jaren op kunnen bouwen, maar toch is het momenteel niet makkelijk om voldoende nieuwe collega’s aan te trekken. Daarom vragen we nu om jouw hulp. In alle facetten van ons bedrijf kunnen wij wel nieuwe collega’s gebruiken. Dus of je nou op zoek bent naar je allereerste bijbaantje of toe bent aan de volgende stap in je carrière: we hebben vele opties en denken graag met je mee!

Dus misschien ben of ken jij wel die ideale nieuwe collega die graag een paar uurtjes achter de kassa aan de slag wil gaan of die juist graag fulltime leiding wil geven bij één van de mooiste boekhandels van Nederland? Ook als je niet zelf op zoek bent naar een nieuwe werkuitdaging kunnen we je hulp goed gebruiken. Nu al nieuwsgierig naar de vacatures die we momenteel open hebben staan? Neem dan een kijkje op werkenbij.paagman.nl!

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...