FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
4 september

Barry Hay

Barry Hay
Barry Hay
Interview met auteur Sander Donkers door Roel van Diepen
Zondag 4 september 15:00 uur
Paagman vestiging Centrum, Lange Poten 41
Toegang gratis, graag aanmelden
Zondag 4 september zijn Barry Hay en auteur Sander Donkers om 15:00 uur te gast. Ze worden geïnterviewd door Roel van Diepen over de biografie HAY. Barry Hay wordt per HAYlicopter (en limousine) vervoerd!

Hay
Biografie van de grootste rockster van Nederland

'Opeens was ik een superstar. Om me heen was het een gekkenhuis, helemaal geweldig. Ik kon alles krijgen wat ik wilde, en daar heb ik misbruik van gemaakt. Ik was gewoon onwijs arrogant, ik had maling aan heel de wereld. Je kon geen serieus woord met me wisselen, ik probeerde je alleen maar op het verkeerde been te zetten. Onhandelbaar was ik, klaar. Een ongeleid projectiel. Ik deed maar wat, en ik kwam overal mee weg. Daar kan je heel onuitstaanbaar van worden.''Ja, toen was ie echt een prinsje,' zegt Sandra. 'Maar hij is daarna keihard op z'n bek gegaan, hoor.'

Barry Hay
Barry Hay, leadzanger van de grootste rockband van Nederland: The Golden Earring. Zevenenzestig jaar, maar aan star quality nog geen gebrek. Superfit, karakteristieke kop met zonnebril, tatoeages, pikzwart haar en een stem die al vijftig jaar mensenmassa's over de hele wereld in beweging brengt.
In Hay vertelt hij openhartig over zijn leven in en buiten de spotlights, over zijn roerige jeugd, familie, zijn band met moederland India, zijn grote liefde Sandra, en uiteraard zijn rise to stardom vol seks, drugs en rock 'n roll.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...