FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
9 juni - Online

Bart Chabot

Bart Chabot
Bart Chabot
Online interview door Jean-Pierre Geelen
Dinsdag 9 juni 2020 16:00 uur
MELD U AAN EN DOE (GRATIS) MEE!

Op dinsdag 9 juni is Bart Chabot om 16:00 uur te gast in Paagman Centrum. Hij zal naar aanleiding van zijn boek Mijn vaders hand geïnterviewd worden door Jean-Pierre Geelen. Meld u aan via het aanmeldformulier en u ontvangt op dinsdag 9 juni een informatiemail met daarin de link om het interview te volgen en verdere informatie.

>>> BESTEL HIER EEN GESIGNEERD EXEMPLAAR <<<

Mijn vaders hand

Velen kennen Bart Chabot. Als schrijver, als biograaf van Herman Brood of van tv. Maar wie kent Bart Chabot echt? Wie gaat er achter hem schuil? Pas wanneer hij in 2018 voor de zoveelste keer in het ziekenhuis belandt en de dood in de ogen kijkt, stelt hij zichzelf, na lang uitstel, deze vraag. Hij graaft naar zijn Haagse wortels en doorwroet zijn jeugd. Op nietsontziende en aangrijpende wijze doet hij vanuit zijn ziekenhuisbed verslag van een rijk doch getroebleerd leven. Mijn vaders hand is een indringende en zeer persoonlijke roman, nuchter en met humor geschreven.

Bart Chabot
Bart Chabot (Den Haag, 1954) is dichter, schrijver en podiumdier. Wie aan Chabot denkt, denkt aan beweging. Achter zijn bril sprankelen een tomeloze energie en verbeelding, die zijn vastgelegd in zijn poëzie, verhalen en biografieën. Eind oktober 2013 verscheen Triggerhappy, waarmee Bart Chabot debuteerde als romanschrijver.

Spelregels: Hoe werkt het?
- U kunt het evenement bijwonen via ZOOM. Als u zich aanmeldt via het aanmeldformulier krijgt u op dinsdag 9 juni een informatiemail met daarin de link om het interview te volgen en verdere informatie.
- Log uiterlijk een kwartier van tevoren (dus 9 juni om 15:45 uur) in. Dan kunnen we testen of alles werkt!
- Uw geluid staat automatisch op mute, de moderator kan uw geluid aanzetten. De moderator bepaalt dus wie er aan het woord is.
- U kunt in het ZOOM-scherm kiezen voor de optie "Raise Hand". De moderator kan dan uw geluid aanzetten zodat u iets kunt vragen/zeggen.
- U kunt tijdens de meeting ook chatten, dat kan met personen of algemeen tegen iedereen.
- Geïnteresseerden die niet deelnemen aan de meeting kunnen een grotere livestream volgen via: StoreZender en onze Facebookpagina.

De webinar zal zo'n 45 minuten duren en na het interview zal Bart Chabot signeren. U kunt via onze website een gesigneerd exemplaar bestellen.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...