FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
24 november

Bart Chabot

Bart Chabot
Bart Chabot
Landelijke boekpresentatie en signeren
Donderdag 24 november 19:00 uur
Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Op 24 november om 19:00 wordt Bart Chabot geïnterviewd door Arjan Peters over zijn nieuwe boek Easy Street bij Paagman vestiging Fred.

Easy Street
‘Ik zie ik zie wat jij niet ziet…’ ‘In of buiten de auto?’ vroeg Tommy. ‘In de auto,’ zei Linda. ‘En het is… rood.’
Linda Winnubst is met haar man John en puberzoon Tommy onderweg naar Noorwegen als haar leven begint te kantelen. Lars Gunnar, de man van het bevriende stel naar wie ze op weg zijn, is doodziek en spreekt een waarschuwing uit; buurman Gerard heeft iets waargenomen op de Haagse Kerkhoflaan; en Konditorei Vienna, waar Linda al sinds jaar en dag werkt, lijkt ten dode opgeschreven. Maar wat heb je aan signalen als je ze niet oppikt? Linda wil graag een ‘goede moeder’ zijn en gelooft heilig in opnieuw beginnen. Hoe, dat is een tweede. Terwijl Linda’s wereld instort, probeert ze manmoedig overeind te blijven. Easy Street is speels en oergeestig en een duistere pageturner van jewelste.

Bart Chabot
Bart Chabot (Den Haag, 1954) is dichter, schrijver en podiumdier. Wie aan Chabot denkt, denkt aan beweging. Achter zijn bril sprankelen een tomeloze energie en verbeelding, die zijn vastgelegd in zijn poëzie, verhalen en biografieën. Eind oktober 2013 verscheen Triggerhappy, waarmee Bart Chabot debuteerde als romanschrijver. Easy Street is zijn tweede roman. 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...