FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
8 februari - Fred (Den Haag)

Beer en Faas

Beer en Faas
Beer en Faas en de stalen oppas
Boekpresentatie door Anke Kranendonk
Woensdag 8 februari 2023 15:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden
Leeftijdsindicatie: vanaf 6 jaar

Op woensdag 8 februari is Anke Kranendonk om 15:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal haar boek Beer en Faas en de stalen oppas presenteren. Aansluitend zal zij signeren. We maken er een vrolijke middag van waarop in ieder geval voorgelezen en gezongen gaat worden. En omdat Beer en Faas, de hoofdpersonen in het boek, een tweeling zijn, heten wij meerlingen speciaal welkom deze dag!

Beer en Faas en de stalen oppas
De tweelingbroertjes Beer en Faas krijgen een nieuwe oppas. Ze proberen haar een beetje voor de gek te houden, want wie heeft er nou nog een oppas nodig als je al zo groot bent! Maar die nieuwe, Stella, die is niet voor één gat te vangen…

Aanmelden 
Dit evenement is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht. Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, zal het boek pas na het auteursbezoek uitgeleverd worden. De auteur zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Beer en Faas en de stalen oppas
*
*
*
*
*
Dit evenement is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats.
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...