FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
15 januari

Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar
Ben Tiggelaar
Lezing en signeren
vrijdag 15 januari 17:00 uur
Paagman vestiging Fred; Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis op vertoon van essay Mooi Werk, graag aanmelden

Vrijdag 15 januari is onafhankelijk schrijver, spreker en gedragswetenschapper Ben Tiggelaar om 17:00 te gast bij Paagman vestiging Fred.  Ben Tiggelaar schreef het essay Mooi werk naar aanleiding van de Maand van de Spiritualiteit 2016. Op de dag van verschijning van het essay zal hij een lezing geven en signeert hij aansluitend. Op vertoon van het essay bent u van harte welkom tijdens deze inspirerende middag!

Maand van de spiritualiteit: Werk in evenwicht
Werk: iedereen heeft ermee te maken. Werken voor brood op de plank. Werken voor je zelfontplooiing. Werken om je leven zin te geven. Werk doet tegenwoordig een steeds groter beroep op de mens; we worden aangemoedigd om het beste uit onszelf te halen en voortdurend bereikbaar te zijn.

Mooi werk en Ben Tiggelaar
Mooi Werk; Wat maakt werken plezierig, goed en zinvol? Ben Tiggelaar verkent onze relatie met werk in 31 kleine stappen. Persoonlijk, scherpzinnig en inspirerend.
Dr. Ben Tiggelaar (Veendam, 1969) is onafhankelijk schrijver, spreker en gedragswetenschapper. Hij verdiept zich al ruim 25 jaar in de onderwerpen leiderschap en verandering. Zijn streven: individuen en organisaties helpen hun dromen om te zetten in actie. Vanaf 2000 veroverde Tiggelaar met vijf verschillende boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management-top tien. Zijn bekendste boek heet Dromen, Durven, Doen en gaat over effectief zelfmanagement. Van dit boek werden in Nederland meer dan 300.000 exemplaren verkocht. Daarnaast schrijft hij columns over werk en management in NRC Handelsblad en verzorgt hij jaarlijks een aantal lezingen en seminars.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Ben Tiggelaar
*
*
*
*
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...