FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
16 december - Fred (Den Haag)

Berthold Gunster

Berthold Gunster
Berthold Gunster
Lezing Zoals verwacht loopt alles anders
Zondag 16 december 2018 13:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Zondag 16 december is Berthold Gunster, grondlegger van het Omdenken, om 13:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Naar aanleiding van zijn laatste boek Zoals verwacht gaat alles anders neemt hij de toehoorders mee in zijn omdenk-methode. Dus: neem een probleem mee zodat Berthold aan de hand daarvan de methode kan toepassen.

Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders of begon je hartklep beangstigend te lekken. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elke verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn, is dat dan de oplossing?!

In een mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen.

Zoals verwacht loopt alles anders - Een nieuwe visie op omdenken
Omdenken betekent in essentie dat je van een probleem een mogelijkheid maakt. Je creëert iets nieuws dankzij het probleem, bijvoorbeeld als je de wind tot bondgenoot maakt bij windmee-fietstochten. Daarin verschilt het van oplossen, waarmee je het probleem slechts wegneemt, bijvoorbeeld als je een lekke band plakt.

Dit praktische boek leert je wat je kunt doen als je met een probleem wordt geconfronteerd. Het is een handleiding waarmee je een probleem kunt laten verdwijnen of (in sommige gevallen) kunt omdenken. Stap voor stap laat het zien hoe je elk probleem op een constructieve manier kunt aanpakken.
Het is daarmee het missende puzzelstukje in alle boeken over Omdenken van Berthold Gunster.


 

 

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...