FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Archief
10 oktober - Delft

Bette Westera

Bette Westera
Bette Westera
Voorleestheater Kinderboekenweekgeschenk
Zondag 10 oktober 2021 15:30 uur
Paagman vestiging Delft
Toegang gratis, reserveren verplicht

Op zondag 10 oktober is Bette Westera om 15:30 uur te gast bij Paagman, vestiging Delft (Choorstraat 1, Delft). Zij zal een voorleestheater over haar Kinderboekenweekgeschenk Tiril en de Toverdrank geven! Aansluitend zal zij signeren. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Aanmelden
Het voorleestheater van Bette Westera is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Let op! We hebben alleen zitplaatsen voor kinderen beschikbaar. Geef daarom in het aanmeldformulier alleen aan hoeveel kinderen het evenement zullen bijwonen. Wij vragen volwassenen om op een andere plek in de winkel het evenement af te wachten.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Paagman ontvangt met grote regelmaat beroemde auteurs uit binnen- en buitenland. Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan tijdens de Kinderboekenweek een persoonlijk gesigneerd exemplaar van een van de boeken van Bette Westera en krijg er een gesigneerd Kinderboekenweekgeschenk bij! Hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 10 oktober uitgeleverd worden. Bette Westera zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Onze evenementen zijn ook regelmatig via Facebook Live te volgen.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...