FRED (Den Haag): Online 24/7 geopend
CENTRUM (Den Haag): Online 24/7 geopend
DELFT: Online 24/7 geopend
MALL: Online 24/7 geopend

U kunt gebruik maken van onze Private shopping, extra snelle 1-click & collect service of bestellen via de gebruikelijke manier en daarbij kiezen voor ophalen of bezorgen. Wij staan klaar voor u! 

Sinds woensdag 3 maart is het toegestaan om op afspraak te komen winkelen in één van onze 4 winkels. Het bezorgen of afhalen van bestellingen blijft ook gewoon mogelijk

Wat wilt u doen?
1. Komen winkelen in één van onze winkels? Maak hier een afspraak voor een tijdslot van 30 minuten om te komen winkelen in uw winkel naar keuze. U kunt ook telefonisch een tijdslot reserveren: 088 – 338 38 38
2. Uw bestelling afhalen? Bestel dan online of telefonisch (088 – 338 38 38) en u ontvangt een bevestiging met afhaalcode om uw bestelling op te halen bij ons afhaalloket.
3. Uw bestelling laten bezorgen? Bestel dan online of telefonisch (088 – 338 38 38) en we bezorgen uw bestelling veelal de volgende dag bij u thuis

Paagman aan huis

Lokale bestellingen bezorgen wij met onze eigen bezorgdienst. Bestel via onze website of telefonisch via 088-3383838. Alle bestellingen binnen 24 - 48 uur geleverd!
Woont u in Den Haag, Delft, Leidschendam, Voorburg, Rijswijk of Wassenaar? Dan zullen wij uw bestelling met onze eigen bezorgdienst leveren, zo heeft u geen last van de overlopende bezorgdiensten. De invoering van de avondklok heeft geen gevolgen voor de bezorging van uw bestelling. We verwerken en bezorgen uw pakketten zoals u gewend bent. Bent u niet thuis op het bezorgmoment? Wij proberen uw pakket bij de buren af te leveren. Op uw 'niet thuis'-kaartje kunt u zien waar uw bestelling klaar zal liggen. Op deze pagina vindt u alle informatie over verzendkosten.

Bent u niet thuis op het bezorgmoment?
Dan proberen wij uw pakket bij de buren af te leveren. Is dat niet gelukt? Neem dan contact met ons op via info@paagman.nl o.v.v. leveringsnummer of telefonisch via 088 338 38 38 om een afspraak te maken om bij een afhaalloket uw bestelling op te halen. U ontvangt vervolgens een bevestiging met een afhaalcode en tijdslot.

Wilt u een bestelling retourneren?
Wij hebben onze retourtermijn voor al onze klanten verlengd tot 100 dagen vanaf het moment van aankoop. Heeft u tijdens de lockdown (vanaf 15 december 2020) artikelen besteld die u graag wilt retourneren en woont u in de regio? Breng uw aankoop dan terug in een van onze vestigingen. Indien u een aankoop wilt retourneren, kunt u telefonisch of per e-mail (info@paagman.nl) een afspraak maken om aan een afhaalloket een aankoop terug te komen geven. U ontvangt vervolgens een bevestiging met een code en tijdslot. Terugname van uw aankoop en restitutie van het aankoopbedrag vindt plaats op dezelfde wijze waarop uw aankoop heeft plaatsgevonden. Kijk voor andere mogelijkheden hier.

Wilt u uw bestelling afhalen?
Hebben wij uw bestelling niet bij u kunnen bezorgen of wilt u toch liever zelf uw bestelling komen halen? Onze winkels zijn op last van de overheid gesloten tot 15 maart 2021 voor winkelbezoek. Het afhalen van online/telefonisch geplaatste bestellingen is bij al onze winkels mogelijk. Op deze pagina vindt u meer informatie over de afhaalprocedure. Vanaf 3 maart is het ook mogelijk om bij onze winkels te komen winkelen op afspraak.

Onze winkels

Kom Private shoppen in een van onze vestigingen.
- Vestiging Fred: Frederik Hendriklaan 217, Den Haag
- Vestiging Centrum: Lange Poten 41, Den Haag
- Vestiging Delft: Choorstraat 1, Delft
- Vestiging Mall: Westfield Mall of the Netherlands, Leidschendam

Wij staan klaar voor u!

Plaats uw bestelling online via onze website of stel uw vraag via chat, telefoon of email. Kijk hier voor onze click & collect-service, hier voor onze Private shopping en hier voor een overzicht van opties.
Paagman is 7 dagen per week bereikbaar tijdens onze openingstijden. Onze collega's staan voor u klaar voor persoonlijk advies en om uw bestelling te noteren of kijk of uw vraag beantwoord wordt op onze FAQ-pagina.

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...