FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
9 oktober - Centrum (Den Haag)

BFF middag

BFF middag
BFF mini-feestje met Jette Schröder!
Zaterdag 9 oktober 2021 14:00 uur
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis, reserveren verplicht
Leeftijdsindicatie: vanaf 9 jaar

Ken jij Daisy in love al? Het is het eerste deel van BFF, dé nieuwe meidenserie voor de fans van Elvy's wereld en 100% Coco! Kom tussen 14.00 en 16.00 uur naar het BFF-mini feestje bij Paagman vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag). Maak een BFF-armbandje voor jou en je bestie, en schrijf je eigen horoscoop met het BFF-dobbel-orakel. Zo weet jij precies hoe jouw komende schooljaar eruit gaat zien! Neem je je BFF mee? Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Aanmelden
De BFF middag met Jette Schröder is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Let op! We hebben alleen zitplaatsen voor kinderen beschikbaar. Geef daarom in het aanmeldformulier alleen aan hoeveel kinderen het evenement zullen bijwonen. Wij vragen volwassenen om op een andere plek in de winkel het evenement af te wachten.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Paagman ontvangt met grote regelmaat beroemde auteurs uit binnen- en buitenland. Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! En hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 9 oktober uitgeleverd worden. Jette Schröder zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...