FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Archief
10 september - Fred (Den Haag)

Birgit Treipl

Birgit Treipl
Birgit Treipl
Boekpresentatie
Donderdag 10 september 2020 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Voor dit evenement zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar

Op donderdag 10 september is Birgit Treipl om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal haar boek Schuilen tussen bamboe presenteren. Aansluitend zal zij signeren. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Voor dit evenement zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Wilt u toch graag komen? Vul dan het aanmeldformulier in, dan plaatsen we u op een wachtlijst. U ontvangt een bevestiging hiervan. Mocht er tóch plek zijn, dan informeren we u daar uiteraard zo snel mogelijk over.

Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan hier uw persoonlijk gesigneerde exemplaar!


Schuilen tussen bamboe
Victor Treipl wordt geboren in Bandoeng, Nederlands-Indië, als enig kind van een Oostenrijks emigrantenechtpaar. Omdat Oostenrijk deel uitmaakt van het Duitse Rijk worden ze bij het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog door Nederland aangemerkt als ‘staatsvijandelijke Duitsers’. Hun bezittingen, waaronder Grand Hotel Lembang, worden geconfisqueerd en verkocht. Terwijl familieleden in Nederlandse kampen verdwijnen, worden Victor en zijn tante Hilda gevangengehouden in een geïsoleerd bergdorp. Victor is negen jaar en wees. Onder de gruwelen van de koloniale oorlog sluimert een familiegeheim dat pas wordt onthuld wanneer Victor en zijn tante in 1949 worden overgebracht naar een kamp in Batavia. Het markeert zijn zoektocht naar identiteit en een eigen stem in tijden van oorlog, onrecht en verlies.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...