FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur

Werkplek

 • EVERYis1 EVERYis1
  Met EVERYis1 hoef je niet te kiezen tussen ontwerp en functie. De zwarte of witte rugleuning heeft een vorm uit één stuk. Hij is met netweave bekleed, wat behalve een prachtige uitstraling ook qua ergonomie bonuspunten oplevert. Je kunt het comfort van EVERYis1 nóg meer vergroten door de verschillende opties. Denk daarbij aan een lendensteun die in hoogte verstelbaar is, zitdiepteverstelling, zitneigverstelling en armleggers in 2- of 4D. Welkom in de wereld van het flexibele kantoor van morgen!
  > Lees verder
 • Core business: vergaderen Core business: vergaderen
  Dat we met z’n allen vergaderen dat het een lieve lust is, zal menigeen niet nieuw in de oren klinken. Iedereen met een kantoorbaan komt er simpelweg niet onderuit. Vergaderingen zijn zelfs zo ingeburgerd dat het als vloeken in de kerk is als je de noodzaak ervan ter discussie stelt, zo bleek onlangs maar weer eens.
  > Lees verder
 • Werkplek Werkplek
  Uw werkplek moet aan verschillende eisen voldoen om een optimale werkhouding te kunnen waarborgen. Dit kunt u zelf controleren aan de hand van het plaatje of de onderstaande beschrijving van de werkplek. Voldoet uw werkplek niet aan de eisen probeer dan zelf al een aantal dingen te veranderen of schakel de Arbo-dienst in voor een werkplek controle. Zij kunnen waar nodig uw werkplek aanpassen. Let goed op uw werkhouding. Is uw werkhouding verkeerd dan zult u weinig profijt hebben van goed meubilair.
  > Lees verder
 • Werkhouding Werkhouding
  De werkhouding is heel belangrijk bij het voorkomen van RSI klachten. Een verkeerde houding is een grote risicofactor.
  Een goede houding is een rechte houding met een rechte rug, het hoofd recht boven de wervelkolom en de blik naar voren of iets naar beneden gericht. Een in elkaar gedoken of gedraaide houding, of een houding waarbij de schouders opgetrokken zijn moet worden vermeden. Ook al heeft u een goede houding, beweging blijft noodzakelijk. Blijf niet te lang in dezelfde houding zitten, maar wissel af.
  > Lees verder
 • Vrouwen voelen zich onvoldoende ondersteund Vrouwen voelen zich onvoldoende ondersteund
  Mannen en vrouwen ondervinden verschillende barrières op de weg naar flexibel werken
  > Lees verder
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...