FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur
  1. Home
  2. >
  3. Boeken
  4. >
  5. Boek Van De Maand

Boek van de maand

Ben jij op zoek naar een nieuw lievelingsboek? Een panel van boekverkopers selecteert elke maand boeken die naar hun mening ontzettend goed zijn en het verdienen om meer gelezen te worden. Dit zijn boeken van debutanten, onbekende (buitenlandse) auteurs of ander onontdekt talent en die daardoor toch een extra zetje nodig hebben om bij het grote publiek in de kijker te komen. Dit kunnen verschillende genres zijn, maar de focus ligt op romans. Iedere eerste vrijdag van de nieuwe maand maken wij bekend welk boek wij het beste boek vinden en welk boek dus de titel 'Boek van de maand' verdient.

Voor de maand juli hebben wij gekozen voor Het verdwijnen van Ferdi Heijen van Max Hermens. Wil je meer weten over onze keuze? Lees onze volledige motivatie en recensie over het Boek van de maand en de andere boeken op ons online magazine PaagMag. In de Paagman Tipt Boeken Podcast nemen wij je mee achter de schermen en kletsen wij je bij over onze keuzes. Iedere maand in jouw favoriete podcast-app!

In de onderstaande lijst zie je welke boeken de afgelopen maanden door ons panel tot Boek van de maand zijn gekozen. Hier haal je vast wel inspiratie uit!

Zie hier de gekozen titels voor Boek van de maand 2023 en eerdere jaren.

Boek Van De Maand bij Paagman.nl

31 ARTIKELEN
Hide filter Auteur
Meer Minder
Hide filter Editie
Meer Minder
Hide filter Uitgave
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...