FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
  1. Home
  2. >
  3. Boeken
  4. >
  5. Boek Van De Maand

Boek van de maand

Vanaf februari 2018 zijn wij met iets nieuws begonnen: ons Boek van de maand. Dit zijn boeken die echt onwijs tof zijn en het verdienen om meer gelezen te worden, maar toch een extra zetje nodig hebben om bij het grote publiek in de kijker te komen. Dit kunnen verschillende genres zijn, maar de focus ligt op romans. Iedere eerste vrijdag van de nieuwe maand maken wij bekend welk boek wij het beste boek vinden en welk boek dus de titel 'Boek van de maand' verdient.

Voor de maand oktober hebben wij gekozen voor Een ongewoon huwelijk van Tayari Jones. Wilt u meer weten over onze keuze? Lees op ons online magazine PaagMag de volledige motivatie en recensie over het Boek van de maand en de andere boeken.
Ook hebben we deze maand ter ere van de Kinderboekenweek een Kinderboek van de maand verkozen, dit is Palmen op de Noordpool door Marc ter Horst. Ook deze motivatie voor deze keuze lees je op PaagMag!

In de onderstaande lijst ziet u welke boeken de afgelopen maanden door ons panel tot Boek van de maand zijn gekozen. Hier haalt u vast wel inspiratie uit!

Boek Van De Maand bij Paagman.nl

37 ARTIKELEN
Hide filter Auteur
Meer Minder
Hide filter Editie
Meer Minder
Hide filter Uitgave
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...