FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
MALL: Open tot 21:00 uur
  1. Home
  2. >
  3. Boeken
  4. >
  5. Boek Van De Maand

Boek van de maand

Bent u op zoek naar uw nieuwe lievelingsboek? Een panel van vier boekverkopers selecteert elke maand boeken die naar hun mening ontzettend goed zijn en het verdienen om meer gelezen te worden. Dit zijn boeken van debutanten, onbekende (buitenlandse) auteurs of onontdekt talent en daardoor toch een extra zetje nodig hebben om bij het grote publiek in de kijker te komen. Dit kunnen verschillende genres zijn, maar de focus ligt op romans. Iedere eerste vrijdag van de nieuwe maand maken wij bekend welk boek wij het beste boek vinden en welk boek dus de titel 'Boek van de maand' verdient.

Voor de maand september hebben wij gekozen voor De tussenzus van Vincent Kortmann. Wilt u meer weten over onze keuze? Lees op ons online magazine PaagMag onze volledige motivatie en recensie over het Boek van de maand en de andere boeken.

In de onderstaande lijst ziet u welke boeken de afgelopen maanden door ons panel tot Boek van de maand zijn gekozen. Hier haalt u vast wel inspiratie uit!

Zie hier de gekozen titels voor Boek van de maand 2019 en lees hier ons jaaroverzicht van 2019 op ons online magazine PaagMag.

Boek Van De Maand bij Paagman.nl

31 ARTIKELEN
Hide filter Auteur
Meer Minder
Hide filter Editie
Meer Minder
Hide filter Uitgave
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...