FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur

Boeken

Online boeken bestellen bij Paagman gaat simpel en snel

Van één ding weten we heel veel: boeken. Toch gaat onze maatschappelijke bijdrage verder dan schappen vol literatuur en cultuur. Daarom bouwen we aan een vertrouwde ontmoetingsplek voor alle leeftijden. Ook organiseren we jaarlijks 200 bijzondere evenementen, voor zo’n 20.000 bezoekers. Onze missie? Van uw winkelbezoek het onbetwiste hoogtepunt van uw dag maken. Hiervoor doen we gewone dingen ongewoon goed, en brengen we het bijzondere binnen handbereik. We verkopen veel, maar nooit nee.

Zoek uw favoriete auteur in het aanbod van Paagman

Op zoek naar beroemde kinderboeken uit uw jeugd? Ook daarvoor bent u bij Paagman aan het juiste adres. Bekijk alle beroemde boekenseries.

Heeft u een boek gezien tijdens een boekbespreking op televisie bij een van de talkshows als Op1, M, Jinek of Beau? Of start u met uw leesclub met het lezen van een nieuw en intrigerend boek? Dan koopt u die titel natuurlijk bij Paagman in de winkel... of net zo handig: direct tijdens de uitzending op TV of tijdens de koffiepauze reserveert u uw exemplaar online op onze website. Lees dan ook direct de reviews want bij veel boeken plaatsen klanten van Paagman een beoordeling. Grote kans dat u uw boek binnenkort kunt laten signeren door de auteur zelf na een spraakmakend interview of interessante lezing tijdens onze evenementen. Liever geen extra moeite doen? Geen probleem. Paagman bezorgt uw bestelling in veel gevallen kosteloos aan huis. Voor meer dan 100.000 boeken geldt: wanneer u vandaag voor 23:00 uur bestelt, dan heeft u morgen het boek al bij u in huis!

We zijn een familiebedrijf, en dat is te merken. Aan de teamspirit, het werkplezier en de persoonlijke manier waarop we met klanten omgaan. Van het eerste boekje voor uw neefje tot Mozarts verzamelwerk voor de cd-speler van uw grootouders: bij elke levensfase hebben we wat te bieden. Al drie generaties lang onderscheidt Paagman zich door af en toe een sprong in het diepe te wagen. We gaan met de tijd mee – het liefst zijn we ‘m vooruit – maar op één ding kunnen ook uw achterkleinkinderen rekenen: betrouwbare service en waardevol advies.

Paagman werd op 1 november 1951 opgericht als Boekhandel Paagman door de heer Gerard Paagman sr.. In 1977 startte zijn zoon, Gerard Paagman jr., een eigen kantoorvakhandel. Halverwege de jaren ’90 voegde Paagman jr. de bedrijven samen en legde daarmee de basis voor het huidige Paagman bedrijf. Met het aantreden van de derde generatie in het familiebedrijf eind jaren ’90, ging Paagman een nieuwe fase in.

Paagman Centrum is de tweede vestiging van Boekhandel Paagman. In 2014 nam Paagman de boekwinkel in het centrum van Den Haag over, wat voorheen achtereenvolgens Verwijs, Selexyz, de Slegte en Polare was. Deze winkel opende in februari 2015 haar compleet vernieuwde winkeldeuren in het monumentale pand aan de Lange Poten 41 – tegenover de Tweede Kamer en vlak bij het Plein.

Vestiging Delft is de derde winkel voor Paagman. Sinds 1 januari 2018 is Boekhandel Huyser (1932) overgenomen door Paagman. Boekhandel Huyser werd opgericht in 1932 en is sindsdien een begrip in Delft.

Sinds zaterdag 26 september 2020 is de spiksplinternieuwe winkel in winkelcentrum Westfield Mall of the Netherlands (voorheen Leidsenhage) open. Het nieuwe boekenconcept van bijna 700 m²  is niet alleen een bijzondere stap in de ontwikkeling van het familiebedrijf Paagman – voor het eerst in ruim 15 jaar wordt in Nederland een geheel nieuwe boekwinkel van deze omvang gerealiseerd.

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...