FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur

Boeken

Online boeken bestellen bij Paagman gaat simpel en snel

Paagman is misschien wel de beroemdste boekhandel van Nederland. In de winkels van Paagman in Den Haag organiseren we vrijwel wekelijks evenementen. Bij Paagman aan de Frederik Hendriklaan en aan de Lange Poten in Den Haag komen alle bekende auteurs van Nederlandse boeken en ook buitenlandse boekenschrijvers. Een kleine en willekeurige greep uit de historie van bezoeken van schrijvers aan Paagman levert namen van grote auteurs op als Kees van Kooten, Elizabeth Gilbert en Arnon Grunberg. Internationaal bekroonde schrijvers zoals Isabel Allende waren bij Paagman te gast. Maar niet minder belangrijk: ook biedt Paagman plaats aan onze lokale helden zoals Heel Holland bakt 2016 winnares Annemarie Pronk.

Zoek uw favoriete auteur in het aanbod van Paagman

Op zoek naar beroemde kinderboeken uit uw jeugd? Ook daarvoor bent u bij Paagman aan het juiste adres. Bekijk alle beroemde boekenseries.

Heeft u een boek gezien tijdens een boekbespreking op televisie bij DWDD - De Wereld Draait Door met Matthijs van Nieuwkerk en Marc-Marie Huijbregts? Of start u met uw leesclub met het lezen van een nieuw en intrigerend boek? Dan koopt u die titel natuurlijk bij Paagman in de winkel... of net zo handig: direct tijdens de uitzending op TV of tijdens de koffiepauze reserveert u uw exemplaar online op onze website. Lees dan ook direct de reviews want bij veel boeken plaatsen klanten van Paagman een beoordeling. Grote kans dat u uw boek binnenkort kunt laten signeren door de auteur zelf na een spraakmakend interview of interessante lezing tijdens onze evenementen. Liever geen extra moeite doen? Geen probleem. Paagman bezorgt uw bestelling in veel gevallen kosteloos aan huis. Voor meer dan 100.000 boeken geldt: wanneer u vandaag voor 23:00 uur bestelt, dan heeft u morgen het boek al bij u in huis!

Aan de Lange Poten in Den Haag opende Paagman in 2015 een gloednieuwe boekwinkel. Een logisch vervolg op de succesvolle doorstart van De Slegte Boeken en Boekhandel Verwijs. Na het faillissement van Polare heeft Paagman in 2014 de activiteiten van Verwijs boeken en van De Slegte met verkoop van zowel nieuwe als tweedehands boeken voortgezet. Boekhandel Verwijs was eerder gevestigd in de Passage en in de Spuistraat in Den Haag. Na de teloorgang van de ketens Selexyz en Polare werden Verwijs en De Slegte gelukkig behouden door de overname door Paagman. Na meer dan een jaar succesvol voortzetten van de boekwinkel aan de Spuistraat in Den Haag is de vestiging in februari 2015 verhuisd naar de winkel aan de Lange Poten, vlak tegenover de Tweede Kamer en het Binnenhof. Dit winkelpand werd volledig gerestyled om te voldoen aan de verwachtingen van consumenten in de 21e eeuw. Ook in het centrum van Den Haag staat boekbeleving nu weer hoog in het vaandel.

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...